Кои са характеристиките, които правят зодия Риби най-мили и учтиви

...
Кои са характеристиките, които правят зодия Риби най-мили и учтиви
Коментари Харесай

Зодия Риби: най-учтивите и безкористни хора

Кои са характерностите, които вършат зодия Риби най-мили и учтиви хора?

 Зодия Риби: най-учтивите и безкористни хора

1. Зодия Риби са великодушни.

Зодия Риби безспорно са най-безкористната зодия. И защото са толкоз интуитивни, постоянно даже не е належащо да бъдат молени да зарежат всичко и да оказват помощ на другар. Колата ви се скапва? Приятел от зодия Риби първи ще ви предложат транспорт. Усещате ли мраз? Рибите ще ви предложат палтото от личния си тил. Имат податливост да слагат потребностите на другите пред своите, тъй като постоянно са подготвени да кажат „ да “, когато другар има потребност.

2. Те са състрадателна зодия.

Като воден знак, Рибите се ръководят от своите страсти. С това носи надълбоко съчувствие към другите. Трудно им е да изоставен страдащите хора и да показват угриженост и състрадание към нуждаещите се.Ако се чувствате потиснати, потърсете другар зодия Риби за разтуха. Те ще ви изслушат всичко, което имате да кажете, ще ви дадат невероятна прегръдка и по-късно ще ви стимулират. Те постоянно са цялостни с похвали и насърчителни думи.

3. Зодия Риби са емпати.

Тъй като Рибите са толкоз в естетика с страстите на другите, те са необикновено съчувствена зодия. Ако имате потребност от рамо, на което да поплачете, или другар, на който да се изречете, няма по-добър човек от зодия Риби. Емпатичните Риби биха разбрали какво е да се чувстваш претрупан и без значение от това биха положили старания да оказват помощ на своя другар.

4. Зодия Риби – не съдят в никакъв случай.

Рибите обичат да слушат другите и да научават нови хрумвания без наказание. Имат отворен разум и слушат деликатно, когато някой приказва с тях. Ако имате нова концепция, за която се страхувате да кажете на хората, насочете се към човек зодия Риби. Те ще слушат интензивно, без да осъждат и са идеалният инструмент за нови хрумвания.

5. Рибите са постоянно разбиращи.

Рибите имат невероятната дарба да карат близките да се усещат разбрани и признати. С тях се приказва елементарно и са доста налични. Ако сте на празненство с хора, които не познавате, зодиа Риби са идеалният човек, с който да започнете диалог. Въпреки че не са най-екстровертните и евентуално няма да бъдат център на внимание (това е непокътнато за Лъв), те са страховит човек за диалог.

 infomax-logo-50-15-HW  infomax-logo-50-15-HW
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР