Когато Златните бяха Златни! По алеите миришеше на скъпи парфюми

...
Когато Златните бяха Златни! По алеите миришеше на скъпи парфюми
Коментари Харесай

СНИМКА на бар „Колибите“ в Златни Пясъци от 60-те направи фурор в мрежата

„ Когато Златните бяха Златни! По алеите миришеше на скъпи парфюми и пури,имаше единствено Поршета и мерцедеси. Бундесари и класни западняци! Беше курорт от Световна класа! Вече нищо не е останало от това “ – напомня си с носталгия коментиращ във  фейсбук страницата на Изгубени в предишното – Lost in the past.

„ Много здрави купони ставаха тука! Особено, от 1984 до 1991 год, когато „ Колибите “ ставаха и като дискотека! “ – написа осведомен.


Цяла Варна и гостите на града ни се изсипвахме там, при „ неприятният комунизъм “ когато нямало никаква независимост, съгласно малцинството мнения в нашата група! Слизахме от рейс номер 9 на „ Дирекцията на Златните “ към 22 часа и оттова на директно през гората по най – директният път на прибежки бързахме да сме първи, до момента в който не е приключил входният куверт – консумация от 5 лв.!
През летният сезон, няма да не помни, че имаше денонощни рейсове до Златните на всеки един час, като главната цел, бяха „ Колибите “ и несъмнено нощните заведения които не съществуват към този момент като най – остарялата в България с дисководещ Христо Христов от 1974 година дискотека „ Велико Търново “.

Да не забравяме и останалите нощни заведения „ Гданск “, „ Плиска “, „ Шипка “ и след 1981год бар „ Астория “ който се реконструира в италиански жанр със светещ изпод дансинг и страхотна цветомузика, като стана най-красивата на Балканите!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР