Когато започнеш да излизаш с някого, искаш срещите ви да

...
Когато започнеш да излизаш с някого, искаш срещите ви да
Коментари Харесай

Да бъдеш честна с твоя партньор е най-доброто нещо, което може да направиш

Когато започнеш да излизаш с някого, искаш срещите ви да се трансфорат в освен това. Искаш да имаш връзка с този мъж. Но от време на време нещата не вървят по проект и ненадейно настава разлъка и то малко, откакто сте се срещнали.

Случва се. Не е от най-приятните неща, които биха ти се случили, само че в последна сметка животът ни сервира непредвидени събития, от които се учим.Раздялата не е красива. Раздялата носи болежка, оскърбление и горест. Но все пак би трябвало да подходим с почитание към нашия сътрудник, с който сме решили да се разделим.

И да се постараем оптимално да не нараним възприятията му. Въпреки че е неизбежно. Да, раздялата боли. Но методът, по който я сервираш е от огромно значение.

Ето по какъв начин да се разделиш с някого без да нараниш възприятията му

Не отлагай

Отлагането на раздялата с мъж, с който преди малко сте почнали да излизате, е сигурен метод да влошиш обстановката за себе си и за колегата си. Колкото по-дълго чакаш, толкоз повече той се привързва към теб и възприятията му става по-силни.

Има доста аргументи да се разделиш с половинката си – и в никакъв случай не е елементарно. Но в случай че чакаш прекомерно дълго, нещата могат да станат в действителност комплицирани и комплицирани.

Не чакай повече. Ако твърдо си уверена, че не изпитваш нищо към него и искаш да се разделите – направи го. Ще го нараниш, да. Болката е неизбежна, само че в случай че продължаваш да го лъжеш и го караш да живее в фиктивен свят, в който е обичан от теб – повярвай, по този начин го нараняваш доста повече.

Бъди почтена и кажи истината

Честността изисква храброст. Честността от време на време е много неприятна, само че е за предпочитане пред лъжата и лицемерието. Знаеш ли кое е по-важно от любовта? Честността. Да бъдеш откровен с твоя сътрудник значи доста повече от всевъзможни други дарове и изненади, които правиш.

И в мига, в който усетиш, че нещо сред двама ви не е наред, би трябвало да го споделиш. Без боязън и без терзания. Бъди изцяло откровена с него, единствено по този начин ще спестиш отчаяние, което така и така ще заболи.

Ако не се интересуваш повече от него и има някой различен в живота ти, който провокира по-голям интерес, не го карай да живее в неистина. Кажи му истината и постъпи като заслужен човек.

Ако желаеме да успеем в този живот би трябвало да бъдем по-смели и да заявяваме намерено това, което желаеме. Дори и по този метод да нараняваме нечии усеща. Не го вършим съзнателно – просто търсим щастието си. Кой би ни винил, че не обичаме този, който обича нас?

Бъди блага, само че и безапелационна в решението си

Грозно е, когато краят на любовните връзки сред мъжа и дамата е съпроводен с обиди, грозни прилагателни и обвинявания. Когато любовта си отиде – и двамата имат виновност. Бъди блага с него.

Подходи внимателно и деликатно. Обясни му искрено за какво искаш да се разделиш с него и несъмнено не използвай груби думи. Има огромна евентуално откакто видиш реакцията му и по какъв начин очите му се изпълват със сълзи да проявиш уязвимост и да се разколебаеш.

Но, блага, щом един път си стигнала до това решение и си си помислила за разлъка, значи в действителност не искаш да си повече с този човек. Едва ли времето ще те накара да го обикнеш по този начин, както на него би му се желало. А и би трябвало да помислиш за своите лични усеща, тъй като никой с изключение на теб няма да го направи.

Не неистини за възприятията си и не си измисляй обвинявания

Може да има няколко аргументи, заради които ще излъжеш или ще си измислиш извинения, когато се разделиш с някой, с който преди малко сте почнали да излизате. Може би се страхуваш по какъв начин ще реагира той, тъй като не го познаваш задоволително добре. Или тъй като се страхуваш, че ще го накараш да се почувства зле и ще го нараниш с решението си.

Но в случай че до този миг не си изпитала нищо към този човек и всичко ти подсказва, че той не е за теб, тогава би ли траяла да излизаш с него, надявайки се, че един ден възприятията ти ще се появят?

Лъжата или измислянето на извинения да се разделиш с него единствено ще те накара да изглеждаш зле. И защото сътрудникът ти не знае и няма по какъв начин да знае истината, той няма различен избор, с изключение на да се съгласи, че нещата просто не са се получили и не е по негова виновност.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР