Когато заместник-началниците на пощата нагоре и надолу в страната инсталираха

...
Когато заместник-началниците на пощата нагоре и надолу в страната инсталираха
Коментари Харесай

Жертвите на скандала с пощенските служби, които бяха хвърлени в затвора, видяха финансова разруха и унищожено здраве

Когато заместник-началниците на пощата нагоре и надолу в страната инсталираха новата компютърна счетоводна система Horizon през 1999 година, те не можеха да знаят каква болежка щеше да провокира това скоро причина.

Пощенската работа ги увери, че ще улесни живота им, само че вместо това проблеми в програмирането хвърлиха стотици почтени хора в призрачен сън. За някои това докара до финансов провал и положителните им имена бяха завлечени в калта. Повече от 700 почтени пощенски чиновници бяха упрекнати в кражба, машинация и подправено счетоводство, в това число, който загуби £65 000. Много бяха наказани на време зад решетките и, трагично, други посегнаха на живота си.

Скандалът беше притеглен до вниманието на голямото болшинство от нацията с помощта на документалната драма на ITV Mr Banks vs the Post Office.. Зад ловко обрисуваните герои стояха действителни хора, чийто действителен живот беше извърнат с главата надолу без тяхна виновност. Между 2000 година и 2014 година 736 безупречни хора са били преследвани от Пощата, живо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР