Когато връзката тепърва започва, всеки иска да знае възможно най-много

...
Когато връзката тепърва започва, всеки иска да знае възможно най-много
Коментари Харесай

Най-добрите мъже любовници сред зодиите са...

Когато връзката занапред стартира, всеки желае да знае допустимо най-вече за колегата си. Хороскопът, несъмнено, не е указател за интимния живот, само че той въпреки всичко може и да ни даде доста детайлности за това какво да чакаме, написа tialoto.bg.

Вижте по какъв начин звездите въздействат върху сексуалността на знаците и от вас зависи да решите кой е най-хубавият ухажор измежду мощния пол.

Овен

Мъжете от този знак постоянно държат всичко под надзор. Те са водачи и би трябвало да можете да им се подчинявате. Дори приливът на пристрастеност да се е случил на място, което малко наподобява на брачната спалня. Съгласете се, няма да съжалявате. Спонтанността им е присъща. Овните нормално са изобретателни на любовния фронт. Партньорът, който има характер и фикция, е подобаващ за тях. И в случай че не отговаряте на тези критерии, бързо ще ви намерят заместничка. Смята се, че до 30-те си години мъжете от този знак не са лоялни. Но с течение на годините пламът им последователно изчезва и те към този момент не търсят завършения отвън връзката си. Ако желаете да съблазните Овен – бъдете загадъчни, непредсказуеми и буйни. Този знак също се целува майсторски, несъмнено по-добре от другите.

Телец

Те са положителни любовници, които не обичат да бързат, харесва им самият развой. Те елементарно трансферират самодейността на колегата си, тъй като са естествено мързеливи. Не е нужно да очаквате досетливост от Телеца, това не е тяхната мощ, сексът за тях е просто физиология. И в случай че вие нямате самообладание за романтика – копринени чаршафи, еротично долни дрехи, свещи, за тях това е загуба на време. И въпреки всичко Телецът е доста земен и прагматичен знак, затова, даже в припадък на пристрастеност, те са изцяло наясно какво се случва, в никакъв случай не се поддават на женски трикове, постоянно имат контрацепция. Ако той не желае обич, ще бъде съвсем невероятно да го съблазниш. Като цяло не е най-страстният знак, само че е същински в своето предпочитание.

Близнаци

Артистичността на Близнаците се демонстрира във всичко, в това число и в интимните връзки. И това е безусловно казано – измежду този знак има доста художници и музиканти. Те обичат флирта и пристрастеността и чакат същото от колегата си. Те са лесни за връзка, приспособяват се към всяко въодушевление на дамата и могат да реализират задачата си. Креативни хора са. При тях няма възприятие на несръчност или терзание, те знаят по какъв начин да основат вярната атмосфера и да очароват със пристрастеността си още при първата среща. И да ви развълнуват единствено с едно допиране. Те са нежни, деликатни и подхождат към леглото изобретателно и с въображение. И когато бихте го класирали за ухажор номер едно, сянката идва с прекомерната им словоохотливост и фукане.

Рак

Този знак е прочут със своята обвързаност към колегата. И за разлика от приказливите Близнаци, те ще оставят усещането от срещата за себе си. Трудно му е да построява нови връзки, той е закостенял в това отношение. По предписание, той се дами късно, избира дълго време. Раците са основани за фамилен живот, те са чувствителни към настроението на своята партньорка. Мъжете от този знак могат да носят кафе в леглото, да оказват помощ в къщата и през нощта ще вършат всичко за обичаната си. В връзките дават повече, в сравнение с изискват. Между другото, един от дребното знаци, които обичат играчките за възрастни и интензивно ги употребяват. Неочаквано за непретенциозен вид, нали? Като цяло, в случай че сте избрали Рак за собствен сътрудник, би трябвало да знаете, че той не прости обиди.

Лъв
Пригответе се за шоу. На сцената излиза най-очарователният и прелъстителен, чакащ внимание и удивление. Необходими им са похвали, преди всичко Лъвът чака това от обичаната си. Наистина е обаятелен, грижи се за визията си и отделя доста усилия, с цел да наподобява съвършено и е добър в леглото. Всички го обичат, Лъвът знае какво е пристрастеност и по какъв начин да трансформира всекидневието в празник. Той е великодушен и няма да се скъпи за дарове. Но в секса би трябвало да го следвате във всичко, без значение какво измисля. А той е изобретателен, бъдете сигурни. И не забравяйте да му кажете по-късно, че той е просто талант на любовта. Лъвовете, несъмнено, са пламенни любовници, същински романтици при ухажването, само че в това време „ инцидентно “ могат да кръшнат, с цел да впечатлят и друга жена.

Дева

Трябва да сте готови, че на педантичните Деви ще им отнеме доста време да ви поканят вкъщи. Толкова дълго, че може да трансформират мнението си. Затова най-често самодейността в сходна двойка идва от дамата. Мъжете се държат по същия метод в фамилния живот, интимните връзки надалеч не са преди всичко. Девите са романтици и идеалисти, очаквайки нещо неизмеримо още от първа среща. Взискателни и подозрителни са към себе си. В леглото мъжете Дева ще се опитат да ви впечатлят по най-хубавия метод, ще забавят прелюдията – бъдете търпеливи. И най-важното – в интимна конюнктура изключете тв приемника, махнете телефона, че може да загуби сантименталното си въодушевление. Те ценят интелигентността и хумора, тъй че не е нужно да се притеснявате за целулита, няма да му обръщат внимание.

Везни

Мъжът от този знак е изненадващо прелъстителен за противоположния пол. Той има нещо, което не е належащо да се показва с думи – харизма, неустрашимост, съвестност и естествена половост. Те откровено обичат, само че постоянно късат и се гмуркат във връзките. Те въобще не са моногамни – може да имат доста романси, бракове също. Те са прелестни любовници, привързани и буйни. Избират красиви девойки, за тях естетиката значи доста. Те не обичат скуката и монотонността. Ако им се предложи нещо ново, те ще отговорят на драго сърце. Това, което те не толерират, е двусмислие, неистини, тъй че при Везните всичко би трябвало да е просто и ясно.

Скорпион

Кой не знае, че това е най-секси знака в хороскопа? Основният прелъстител, на който мъчно може да се устои. Ако харесвате тази охота, постоянно предпочитание и животинска пристрастеност, не желаете тиха връзка – той е за вас. Ако ще свържете ориста си с мъж Скорпион, пригответе се за плевел съкровен живот. И без главоболие или дребни деца. Всичко е по график. Не са тактични и в случай че виждат недостатък – ще го кажат незабавно, без съмнение.

Стрелец

Това е най-изкусният съблазнител! Той е разговорлив, ерудиран и с възприятие за комизъм, постоянно в светлината на прожекторите, а вие самите няма да забележите по какъв начин въодушевено ще си пишете с него за това и това, а по-късно ще се озовете в едно легло. Независимо дали имате връзка сега. Но това е игривият Стрелец. Те интуитивно знаят ключа за всяка дама. И не пропущат нито една опция. Изневярата им е присъща. В интимните връзки Стрелецът знае по какъв начин да сътвори спокойна атмосфера, с него не е нужно да се вършиме на нещо друго от действителността. Ако той е с вас, тогава е направил избор и вие имате късмет да се почувствате като кралица. Но това надали ще е задълго, тъй като има доста красиви дами по света. Страстен и неутолим знак, фен на интимността и постоянно подготвен да пробва нещо ново.

Козирог

Козирозите не са почитатели на лесните връзки или спонтанния секс. Той желае сериозна връзка и нормално ухажва дълго своята годеница. Той постоянно ще бъде малко далечен, като че ли в сянка, само че вие самите ще разберете, че дълго време ви е гледал. И при взаимно предпочитание може да се получи дълъг и благополучен съюз. Мъжете от тази зодия са лоялни и надеждни хора, които в никакъв случай няма да търсят завършения като Стрелец или Близнаци. В леглото той е деликатен, наподобява по този начин, че е подготвен да задоволи всички стремежи на партньорката. Но не, Козирозите имат свои секрети пристрастености. Те обичат садо игри и могат да стигнат надалеч, причинявайки физическа болежка на колегата си. Но не се тревожете, без вашето единодушие той няма да направи нищо неприятно. Просто не се колебайте незабавно да зададете границите на допустимото за него.

Водолей

Страстен ухажор и доверчив романтик не са двама разнообразни мъже. Това е Водолей. Те са свестни и интелигентни във връзката, несъмнено ще попитат дали редом имате различен ухажор. И едвам откакто се увери в чистотата на интимния небосвод, той ще стартира ухажване. Харесва девойки, които са изобретателни, начетени и образовани и... стройни. За Водолеите положителната фигура и добре поддържаното тяло са от голямо значение. Самият той не пропуща джогинг и чака подобен метод на живот от своята годеница. А по отношение на леглото няма изключително какво да се каже: обичайно и предсказуемо. Той върви през живота с набор от съблазнителни техники, научени в младостта му. Ако желаете да завладеете подобен мъж, не показвайте желанията си, бъдете сдържани в страстите си.

Риби

Мъжете от този знак постоянно чакат първите стъпки от колегата. Рибите са естествено мързеливи, комфортът и най-малко проблеми в живота е техният лозунг, тъй че в никакъв случай няма да търсят някого дълго и елементарно ще се откажат от любовта при първите компликации. Но това са рискови случаи. Обикновено Рибите са леки и общителни. И половите връзки се оказват също гладки, без прояви на страсти и непотребни пристрастености. Но атрибутите са значими, да вземем за пример облекла, обличане и ролеви игри. Те могат бързо да се отегчат от секса в спалнята със затворени пердета, тъй че се пригответе да изненадате и внесете многообразие в живота им, те чакат самодейността от вас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР