Когато войната в Украйна приключи, след поражението на руската армия,

...
Когато войната в Украйна приключи, след поражението на руската армия,
Коментари Харесай

Експерт: След поражението на руската армия в Украйна, Русия ще бъде потопена от вълна на насилие и престъпност

Когато войната в Украйна завърши, след провалянето на съветската войска, Руската федерация ще бъде обхваната от вълна от принуждение и престъпност. В изявление за агенция  УНИАН  руският публицист и социолог Игор Яковенко изрази убеденост в това, като означи, че откакто оживелите военни се заврнат от фронта, в Русия ще настъпи същинска война.
 
" Всичко това ще пораства, и то внезапно ще нарасне и ще се трансформира в в действителност всеобщо злополучие след неизбежното проваляне на Русия във войната. Тогава огромен брой хора ще се изсипят от фронта, хора, които са оживели в тази война. Тези хора ще дойдат в Русия, в огромните градове, ще се върнат вкъщи и ще продължат да вършат това, което са правили във войната ", означи специалистът.
 
Всяка война е растеж на насилието, включително освен по време на войната, а и в бита, в мирния живот. Това е посттравматичен синдром - имаме " афганстанскииски синдром " в Съветския съюз, имаме " чеченски синдром ", добре изучен е " виетнамския синдром " в Съединени американски щати ", добави Яковенко. 
 
 Игор Яковенко Игор Яковенко Източник: Dsnews.ua
Този " украински синдром " в Русия, поствоенен, ще бъде несъпоставим по своя мащаб, тъй като сегашната война е изпълнена с чудовищни ​​жестокости, което се усилва от доста фактори, изключително от нейната повърхностност. Следователно, съгласно Яковенко, мащабът на жестокостта в Руската федерация след провалянето няма да бъде съпоставим с това, което е било преди нея.
 
" Трябва да прибавим и дейното присъединяване на криминали, тези десетки хиляди пандизчии, които бяха мобилизирани в ЧВК " Вагнер ". Тези хора към този момент са на независимост. А това са хора, които са били утвърдени по умеенето им да убиват - главно такива Пригожин вербуваше в своята ЧВК. Тези от тях, които са оживели в Украйна към този момент са в съветските градове и се занимават с това, поради което са попаднали в пандиза или са се научили в армията, когато целият този опит на насилници и убийци те са употребявали в Украйна. Това те в този момент ползват в Русия ", разяснява Яковенко. 
 
Според него, насилието съставлява житейска норма в Русия. " Започвайки от времената на Московското царсто, където насилието е държавна политика, то се е предавало надолу и се трансформирало в основа на живот - държавно принуждение, принуждение фамилно, домашно принуждение ", акцентира специалистът. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР