Когато Вират Коли най-накрая удари шест от бангладешкия боулинг Насум

...
Когато Вират Коли най-накрая удари шест от бангладешкия боулинг Насум
Коментари Харесай

Векът на ICC Световната купа по крикет на Вират Коли разделя мненията

Когато Вират Коли най-сетне удари шест от бангладешкия боулинг Насум Ахмед, с цел да приключи своята 48-ма еднодневна интернационална (ODI) 100, публиката на стадион MCA в Пуна избухна в щастлив плач.

Коли приключи своите непобедени ининги със 103 ръна от 97 топки при успеха на Индия със седем уикета над Бангладеш, четвъртата им поредна победа в шампионата, в четвъртък

Продължете да четете лист от 3 детайла „ Пакистан те обича “: Защо Вират Коли от Индия печели сърца оттатък границата

Десет играчи, за които да внимавате на Световното състезание по крикет за мъже през 2023 година на ICC Индия против Пакистан, „ нагин танц “ ', Ashes: Поглед към най-големите съперничества в крикета завършек на списъка

Междувременно в обществените медии почитателите на крикета и специалистите обсъждаха метода, по който се изиграха последните няколко топки от инингите на Индия.

След като някогашният капитан на Индия доближи 81, той отхвърли минимум пет сингъла и неговият сътрудник Рахул по-късно изясни за какво.

„ Той (Коли) беше комплициран и сподели: „ Няма да наподобява доста добре да не вземеш сингъла, въпреки всичко е Световна купа и към момента е огромна сцена. Не желая да наподобявам по този начин, като че ли просто се пробвам да реализира крайъгълния камък “, сподели Рахул пред телевизионния оператор на шампионата.

„ Но споделих, че не е извоювано, само че въпреки всичко мисля, че ще спечелим много елементарно, тъй че в случай че можете да стигнете до крайъгълния камък, за какво не, би трябвало да опитате. И той го направи в последна сметка. Така или другояче нямаше да вземам участие в сингъла. “

Рахул вкара 34 ръна и също остана непобеден.

„ Повдига проблеми с честността “

Една от по-големите спънки беше, когато – с Индия два ръна по-малко от задачата от 257 и Коли с 97 – Ахмед изстреля топка, която мина необятно в крайници на Коли, само че съдията Ричард Кетълбъроу не алармира за навън.

Някои мнения в X, някогашен Twitter, допускат, че съдията е „ забъркан в шарадата “.

„ Каменен мраз от страната на крайници не се дава от съдията на полето, който по-късно се усмихва “, написа създателят на крикет Питър Дела Пенна в обява.

„ Ако Коли желае да откаже необвързани в гонене на век, по този начин да бъде, само че това повдига проблеми с честността, когато съдията отхвърля да извика явно явна страна на крайници, с цел да помогне на Коли в персоналната му ескапада. “ < /p>

Един подигравателен коментар назова конкуренцията сред столетието на Коли и задачата на Индия „ първата близка игра на това Световно състезание “.

Други споделиха, че Коли е в границите на правата си да движи инингите, както му харесва, защото „ Индия в никакъв случай нямаше да загуби “.

„ Този ​​човек е от друга планета “

Въпреки това някогашният пакистански състезател на боулинг Уасим Акрам похвали Коли за това, че сменя предавките с лекост, когато се приближи до първия си звук на това Световно състезание и трети във всички мачове от Световното състезание.

„ Те [Коли и Рахул] се любуваха на вата, играейки си с боулинг със здравословно движение на тичане “, сподели Акрам в телевизионно шоу след мача, когато го попитаха за рецензиите, ориентирани към Коли.

„ Той [Коли] въртеше бързи двойки, когато беше на 80-те и 90-те години, макар че имаше 50 оувъра, което е необикновено “, сподели Акрам.

„ Този ​​човек е от друга планета. “

Последният век на 34-годишния състезател в Световната купа по крикет пристигна против Пакистан през 2015 година, само че някогашният състезател на Индия Мохамад Кайф сподели, че Коли е специалист в „ изкуството да правиш бягания в ODI “.

Звездният удар към този момент е с едно зад международния връх на своя съотечественик и кумир от 49 ODI сенчури.

„ Исках да дам огромен принос през днешния ден “, сподели Коли след мача.

„ Имам няколко халф-сенчъри в Световни шампионати, само че не ги преобразувах. Исках да довърша нещата през днешния ден и да остана до края. “

Коли сподели, че е било „ особено възприятие “ да играя шампионата вкъщи.

Индия е на второ място в таблицата с точки, като изостава от водачите Нова Зеландия по чист резултат.

Двата тима ще се изправят един против различен в Дарамсала в неделя.

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР