Когато виждаме актьор или актриса на екрана, неволно изграждаме персонализиран

...
Когато виждаме актьор или актриса на екрана, неволно изграждаме персонализиран
Коментари Харесай

Звезди, които отказват да работят заедно

Когато виждаме артист или актриса на екрана, несъзнателно построяваме персонализиран наш облик за тяхната персона, да вземем за пример че звездна двойка от даден фимл се схваща чудесно, че са дружно и в реалност и така нататък За страдание това не е същинската им същина в действителния живот, а единствено илюзии, в които в последна сметка желаеме да имаме вяра. Разбира се никой от нас не знае какво стои оттатък екранния облик на тези звезди.

Някои от огромните имена, работили един до различен, откриват, че взаимните им професионални връзки са безспорен призрачен сън. След като се пробват да ги толерират в продължение на години, те в последна сметка се отхвърлят да работят дружно. За да дадат повече светлина по този въпрос, от Тapoos сформират лист на звездите, най-вече артисти и актриси, които отхвърлят да работят с част от своите сътрудници. Ние подбрахме някои от най-интересните.

Шая Лебьоф и Алек Болдуин


 Снимка 323930

Шая Лабьоф е сладкото малко момче, което помним от първия " Трансформърс " филм.

Не му лиши доста време, с цел да наложи явно стремежи от него облик на " неприятно момче ". Неговите способи и способи се оказват доста неприятни за Алек Болдуин и това основава усложнения на двойката да си партнира в спектакъла на Бродуей " Orphans " .

Лебьоф обаче не е единственият проблем. Бoлдуин въпреки това показва краен непрофесионализъм и доста пъти не съумява да репетира репликите си.

На среща с продуцентската компания Лебьоф споделя, че Болдуин го забавя. Враждата толкоз доста се разраства, че се постанова един от тях да бъде уволнен от шоуто . Не е изненадващо, че вратата е показана на Лебьоф. Двупосочната им несъответственост се оказва гаранция в никакъв случай повече да не ги виждаме дружно на екрана.

Рийз Уидърспун и Винс Вон

 Снимка 323935

Двама доста положителни артисти, Уидърспуун и Вон наподобяват отлично на екрана, карайки ни да се забавляваме с тях през последното десетилетие.

Но когато двамата би трябвало да работят дружно, нещата не се развиват чак толкоз " розово ", колкото човек би помислил, гледайки на огромния екран.

Не става въпрос за ненавист, а просто за конфликт на персони . Вон е извънредно спокоен вид, който прави своите подиуми на място и с доста импровизации. Уидърспун обаче приготвя и възнамерява всичко, пробвайки се да пресмята всяка сцена, която прави. Тези разнообразни разбирания предизвикат разправии и карат двойката да спори по отношение на графици, обмисляне и настоящи способи.

Няма по какъв начин да забравим взаимната им поява в " Четири коледи " през 2008 година, само че най-вероятно няма да ги забележим още веднъж да работят дружно.

Шон Комбс и Дженифър Лопес


 Снимка 323936

След като връзката им се разпада през 2001 година, Комбс и Лопес до ден сегашен към момента не могат да намерят разтуха от огорчението, което остава в тях, предизвикано от внезапното преустановяване на тригодишните им връзки.

Веднъж интимни сътрудници, те към този момент не желаят никакви взаимни каузи, даже и с чисто професионален темперамент . Комбс, който получава опцията да бъде арбитър на 13-ия сезон на American Idol, отхвърля, защото не желае да работи с Лопес. Той разкрива, че шерването на екрана с неговата някогашна би било неловко и декларира, че би трябвало да избират сред нея и него.

Линдзи Лоън и Америка Ферера

 Снимка 323941

Вероятно най-полемичната обществена фигура от последните две десетилетия, Линдзи Лоън не е по никакъв начин лесна.

Въпреки това продуцентите на " Грозната Бети " преценят, че ще се отрази добре на шоуто, в случай че я създадат част от сериала. След като са контрактувани фотосите за появяването ѝ в шест епизода, Линдзи Лоън съумява да приключи единствено четири, когато държанието ѝ излиза отвън надзор. Държанието ѝ толков неприятно, че водещата актриса Америка Ферера моли Лоън да бъде свалена от шоуто .

Продуцентския екип споделя, че Лоън носи единствено проблеми на сериала. Америка Ферера от своя страна декларира, че надали ще взе участие повече в фотоси с Линдзи Лоън , за каквато и да е продукция.

Дженифър Анистън и Лесли Ман

 Снимка 323943

Две от най-известните любимки на Холивуд, Анистън и Ман са звезди, които ни карат да се смеем и да плачем. И двете са доста положителни актриси, за които като че ли няма нещо невероятно.

Те обаче не " мелят " доста добре дружно. След като работят взаимно във кино лентата " Тя е дамата " от 1996 година, двете в никакъв случай повече е споделят екрана .

Толкова доста не се понасят, че макар желанието на Анистън да взе участие във филмите на Джъд Апатоу, тя не приема предлагането от негова страна от боязън да не се наложи да работи дружно със брачната половинка му Ман, която Анистън назовава " дяволска жена ".

Джейми Фокс и Ел Ел Кул Джей

 Снимка 323944

Враждата сред Джейми Фокс и Ел Ел Кул Джей в действителност стига даже до физическа форма. Двамата работят дружно във кино лентата " Всяка една неделя " от 1999 година

Филмът, основан на футбола, има доста подиуми с пердах, само че Ел Ел Кул Джей и Джейми Фокс действително ги избива на експанзия. Ел Ел Кул Джей става толкоз нечовечен, че се постанова Джейми Фокс да моли сцената да бъде прекъсната. Въпреки това Ел Ел Кул Джей не стопира, удряйки още веднъж Фокс. Това довежда до действителна физическа кавга посред им. Юмручната битка може би е повода повече да не ги забележим дружно на огромния екран.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР