Когато видите Клаудия Кардинале днес, веднага ще ви направят впечатление

...
Когато видите Клаудия Кардинале днес, веднага ще ви направят впечатление
Коментари Харесай

Клаудия Кардинале - иконата на световното кино ПРЕДИ и СЕГА

Когато видите Клаудия Кардинале през днешния ден, незабавно ще ви създадат усещане огромните бижута, които носи, и необятната ѝ откровена усмивка.

На прага на своите 80 година емблемата на международното кино не е изгубила чара и позитивната сила, която предава на публиката.

НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО: КЛАУДИЯ КАРДИНАЛЕ - СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА

Италианската актриса от сицилиански генезис е родена в Тунис през 1938 година

На 17 година години я афишират за най-красивата италианка в африканската страна и като премия отпътува на посещаване на интернационалния кино фестивал във Венеция, съпроводена от своята майка.

Кардинале мечтае да бъде учителка, само че успеха ѝ на състезанието за хубост сменя посоката на живота ѝ.

Въпреки че първоначално не желае да се снима в киното и отпраща всички режисьори, скоро тя е видяна от френската кино промишленост и през 1958 година снима първия си филм - драмата Goha. Филмът, който ѝ печели интернационална популярност, е Big Deal on Madonna Street. След него актьорският ѝ гений е необятно оценен.
 Клаудия Кардинале, 2012 година Клаудия Кардинале, 2012 година
Любопитно е, че Кардинале би трябвало да се откаже от някои неща в името на специалността.

Докато работи за "Вайдс Филмс " актрисата подписва контракт за седем години, през които няма право да трансформира прическата си и да се омъжва.

Една от най-емблематичните си функции в киното прави във кино лентата "Имало едно време на Запад " през 1968 година

Важна роля за разцвета на кариерата ѝ изиграва продуцентът Франко Кристалди, с който има връзка от 1966 година Двамата се разделят в средата на 70-те. След това се обвързва с режисьора Паскуале Скуитиери.

Казва, че в никакъв случай не се е омъжвала, с цел да резервира независимостта си.

Млада, надарена и харизматична, Кардинале има опцията да си партнира с едни от най-известните мъже в историята на киното - Ален Делон, Чарлс Бронсън, Жан-Пол Белмондо, Хенри Фонда, Марлон Брандо. Италианската звезда обаче в никакъв случай не открива интимни връзки с тях.

"Никога не съм желала да разбърквам специалността и персоналния си живот. Без флиртове. Без истории ", споделя Кардинале в свое изявление, откакто признава, че Брандо един път се опитал да я прелъсти, само че тя изрично отказала.
 Клаудия Кардинале и Ален Делон в Клаудия Кардинале и Ален Делон в " Леопард " (1962 г.)
Клаудия Кардинале е майка на две деца - наследник Патрик, който ражда на невръстна възраст и е принудена от продуцента си да споделя, че е неин брат. Когато Патрик става на 6 година, тя се обажда на един публицист и признава истината.

Актрисата има и щерка, кръстена на нея, от режисьора Паскуале Скуитиери.

Каква е тайната за усмивката на Кардинале, която не слиза от лицето ѝ през всички тези години.

В свое изявление тя споделя, че е извънредно положителен човек, в никакъв случай не скучае и е зодия Овен, както множеството артисти.

Тази година на филмовия фестивал в Кан Клаудия Кардинале бе определена за лице на формалния афиш на 70-ото му издание като въплъщение на "радостта, свободата и дързостта ".

Concerning the poster #Cannes2017 #ClaudiaCardinalehttps://t.co/O6jJLWBlFl pic.twitter.com/kQKhCjW05B
— Festival de Cannes (@Festival_Cannes) March 31, 2017
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bг. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР