Когато видим знаменитостите да се разхождат по червения килим, гримът

...
Когато видим знаменитостите да се разхождат по червения килим, гримът
Коментари Харесай

Трикове от холивудските гримьори, които ще променят тотално визията ви

Когато забележим звездите да се разхождат по аления килим, гримът им наподобява идеален. Те имат сияеща кожа с еднакъв загар, съвършени вежди и блестящо оцветени устни. Освен това, имат на разположение професионални гримьори с голям опит и десетки специфични трикове. Знаем, че никой добър магьосник не издава до дъно своите секрети, само че през днешния ден ще ви споделим основите, върху които професионалните холивудски гримьори градят съвършената визия.
1. Нанасяйте червило от вътрешната страна на открито

Нанасянето на червило може да наподобява елементарно, само че гримьорите са единомислещи, че първо би трябвало да ексфолирате устните си, с цел да може цветът да е равен и постоянен. Това може да стане с ексфолиант за устни или кръгови придвижвания с мокра четка за зъби. След това идва ред на балсама и най-сетне на червилото. Започнете от центъра, вървейки на открито, а не противоположното.

2. Подготвяйте кожата добре

Подготовката на кожата за грим е от значително значение. Ако отделите повече време за хидратираща маска лицето ще наподобява по-свежо и крайният резултат ще бъде замайващ! Също по този начин, потреблението на основа ще помогне за изглаждане на кожата, запълване на белези и петна и ще направи грима по-дълготраен.

3. Добавете капка олио към декор дьо тена си

За лъчезарен искра, професионалните гримьори прибавят капка серум/олио/хайлайтър към декор дьо тена, което основава ослепителен резултат.

4. Добавете руж под декор дьо тена

Нанасянето на руж под декор дьо тена ще го направи по-естествен. Друг вид е да създадете „ сандвич с руж “, където нанасяте руж наново след декор дьо тена със същата четка или гъба, с която сте нанасяли декор дьо тена. Това изисква процедура, само че дава по-младежки тип.

5. Използвайте влажен блендер за грим

Много гримьори се кълнат, че леко влажните гъби за грим могат да създадат декор дьо тена да наподобява по-естествен и не прекомерно тежък. Изцедете спомагателната вода от гъбата и използвайте нежни потупващи придвижвания за последователно струпване.

6. Попийте кожата за натурален свършек

Попиването на непотребния артикул може да накара грима ви да наподобява по-естествен и гальовен. След като нанесете декор дьо тена си, използвайте еднопластова мека салфетка, с цел да съберете всичко ненужно.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР