Когато в семейството се родят близнаци, това е наистина чудесно,

...
Когато в семейството се родят близнаци, това е наистина чудесно,
Коментари Харесай

В това удивително семейство имат три двойки близнаци!

Когато в фамилията се родят близнаци, това е в действителност отлично, а когато се родят 3 двойки поред, това е необикновено! Подобно събитие е доста рядко и се случва почти един път на половин милион пъти.

Но женената двойка Карън и Колийн имали задоволително шанс, с цел да станат родители на  цели три двойки близнаци. Семейството към този момент имало четири деца: Фин и Джуд на 12 години и Люис и Кайл – на 14 години.

 двойки-близнаци

Когато Карън забременяла за трети път, лекарите я убедили, че този път несъмнено няма да има близнаци. Но по време на ултразвуковата процедура ги очаквала изненада: оказа се, че под сърцето си дамата носи близнаци.

Карън признава, че даже не е мислила, че това може да се случи, само че все пак е била доста щастлива. Когато тя написала на мъжа си SMS с новината, той помислил, че жена му се майтапи. В отговор написал: „ Това не е смешно “ …

Многодетните родители си мислели, че още веднъж ще имат момчета, и даже не разпознали пола на бъдещите деца. Ето за какво раждането на две девойки било същинско благополучие за тях.

 семейство-с-три-двойки-близнаци

Карън към момента не има вяра, че в къщата й към този момент порастват две дребни дами и се майтапи, че в този момент те ще си имат петима бранители: бащата и четиримата братя.

Понякога ориста е плашещо великодушна.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР