Когато в една политическа партия се обвиняват едни други в

...
Когато в една политическа партия се обвиняват едни други в
Коментари Харесай

Депутат от БСП за рокадите в НДК: Говорим за голям корупционен скандал

Когато в една политическа партия се упрекват едни други в корупция, приказваме за огромен корупционен скандал. Това разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев по отношение на уволнението на Мирослав Боршош като шеф на НДК по искане на министър Лиляна Павлова и последвалото му връщане, съпроводено с отнемането на двореца от нейното ведомство.

„ Г-н Боршош, зад който застана Бойко Борисов, сподели, че е имало напън по част от поръчките, свързани с ремонта. От другата страна е Лиляна Павлова, която сподели, че нещата не са наред с поръчките, с процедурите”, изясни Мирчев.

Българска социалистическа партия изиска анкетна комисия да ревизира чии изказвания са правилни. Според него е допустимо да бъде образувана такава след гласоподаване в пленарната зала, тъй като „ това е болшинство на сговора, на далаверата”.

„ Нека не забравяме за какво Лиляна Павлова не е министър на районното развиване. Когато се обявяваше кабинетът „ Борисов 3” избухнаха кавги около АПИ и в последния миг беше разгласен сегашният министър на районното развиване. Сега, около този корупционен скандал, към този момент не знам за кого ще дава отговор. На Лиляна Павлова не й лишиха просто строителството, лишиха й сърцето на председателството”, акцентира депутатът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР