Когато в Америка си известна личност, няма как папараците да

...
Когато в Америка си известна личност, няма как папараците да
Коментари Харесай

Дъщерята на Алек Болдуин срещу папараците

Когато в Америка си известна персона, няма по какъв начин папараците да не са по петите ти. Е, има, само че би трябвало майка ти и татко ти да са известни - тъкмо какъвто е казусът на Айрленд Болдуин .

Точно на папарашки фотоси се възмути Айрленд. В профила си в Instagram най-голямата щерка на Алек Болдуин разгласява два свои фрагмента, направени от папараци.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) на Юли 19, 2020 в 9:34 PDT

На тях се вижда по какъв начин госпожица Болдуин се забавлява на плажа по бански и наподобява щастлива. Към поста тя написа, че светлината и ъгъла са всичко, което медиите употребяват, с цел да накарат някои хора да наподобяват зле.
 Ребел Уилсън и какъв брой кг желае да тежи актрисата
Актрисата, която желае да тежи 75 кг

Ребел Уилсън има цели

Айрленд Болдуин е изтощена от това хората да се пробват да я засрамват поради тялото ѝ и поради метода, по който то наподобява. Смело декларира, че няма плочки на корема, само че пък е почнала да тренира интензивно, с цел да наподобява както ѝ се желае.
 Айрленд Болдуин, татуировките и какво ѝ липсва
Какво ѝ липсва на Айрленд Болдуин

Показано по секси метод

Отбелязва и обстоятелството, че няма загар, към който множеството звезди се стремят, с цел да наподобяват по-добре, само че изобщо не ѝ пука. Айрленд Болдуин приканва всеки да си откри по-добро занимание от това да се присмива на другите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР