Когато цял живот следваш определен път и накрая въпреки възходи

...
Когато цял живот следваш определен път и накрая въпреки възходи
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Нека оценим смелостта, волята и българския дух, наследени от предците ни!

Когато цялостен живот следваш избран път и най-после макар възходи и падения нещата се подредят, разбираш, че фантазиите се сбъдват и Бог не те изоставя! С тези думи Тервел Пулев изрази поддръжката си към своя брат Кубрат преди борбата за международните трофеи в тежка категория в Лондон.

Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон употребява обществените мрежи, с цел да заяви, че с Кобрата са пристигнали наред на английска земя. Той не пропусна да благодари на всички, които не престават да поддържат брат му.
View this post on Instagram

" Нека оценим смелостта му, силата, волята, българския дух и борбеност наследени от предците ни! ", написа още Тервел в " Инстаграм ".

Снимка: Фейсбук

По-рано през днешния ден братята кацнаха в английската столица. Направени са им проби за ковид, като ще останат изолирани до излизането на резултатите на следващия ден заран.

Срещата сред Пулев (29 мача, 28 победи, 14 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг) и Джошуа (24 мача, 23 победи, 21 с нокаут, 1 загуба на професионалния ринг) ще се състои на 12 декември в зала " Уембли " в английската столица. Първоначално мачът трябваше да се организира през лятото на 2020 година, само че беше отсрочен поради пандемията от ковид.

Снимка: Lap.bg

Разхлабването на противоепидемичните ограничения във Англия направи допустимо наличието на аудитория в залата. 1000 индивида ще могат да гледат конфликта за международните трофеи, а билетите са в продажба от петък (4 декември). За жал единствено хора с непрекъснат адрес в Англия ще могат да влязат в залата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР