Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко настрани

...
Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко настрани
Коментари Харесай

Слава Севрюкова: Иде гибелна война! Българите да се приберат в родината до 2025 г.

„ Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко встрани от това, което го чака! ”, е споделила пред своя възпитаник – доцент Лозенски, именитата пророчица Слава Севрюкова. Друг неин откривател и биограф – Христо Нанев, предава още от нейните предсказания: „ Започват международни катаклизми. 20 държавни управления в България ще се сменят, преди да пристигна положителното за българския народ. Дете, родено някъде към 1981 година, ще поведе България на положително ”. Според Севрюкова то ще е от женски пол. За жена, която ще изведе България по пътя на положителното, приказва и Ванга, както и съветската предсказателка Тамара Глоба.

Севрюкова споделя следното: „ Преди да пристигна дамата, страната ще се срине. Ще се изредят да я ръководят доста партии, само че нищо няма да реализират. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще пристигна тази жена, която ще оправи нещата. България ще се изправи на крайници едвам тогаз. Но предупреждавайте младежите, които са зад граница, някъде от 2022 година докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, тъй като стартират едни международни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя. Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, тъй като тя е предпазена свише територия от тези катаклизми ”.

Според Севрюкова от народа ни ще се родят бъдещи духовни водачи. „ Това не е инцидентно – писмеността на славянското племе преди повече от хилядолетие се яви посредством нас. Предстои ние да разтеглим неговата просвета. Рано или късно следва обединяване на славянството. То ще даде велики завоевания. България ще е резерват на Духовност. Нашият народ ще осъществя до дъно благородна месианска роля към славяните. Помнете, ще удивим Човечеството. Ще дадем на човешкия жанр огромни мозъци. В региона на науката, та даже и в омразната в последно време политика. Хората ще заживеят обединено. Границите ще отпаднат, само че обособените нации ще запазят самородност.

Страната ни ще стане повече от Швейцария. Ще се трансформира в дребен международен оазис. Българското племе в никакъв случай, но в никакъв случай не ще бъде заличено от лицето на земята. Други нации, както ми се разкрива, ще изчезнат, ние – не. Събудената мощност на духа на българина е огромна. Родината ни ще се трансформира в райска градина. Тези, които в този момент я напущат, един ден горчиво ще съжаляват “, твърди пророчицата.

Казаното от Севрюкова влиза в удивителна релация с предсказанията на Нострадамус. Според четиристишията, отнасящи се за войната, той предвижда, че славяните ще съберат войска. Той също по този начин свързва войната с обединяване сред „ орела “ (Съединените щати?) и „ петела “ (Франция?). В едно от четиристишията си прави намек за съюз сред Англия, Полша и Чехословакия. Нострадамус предвижда, че съдружниците ще завоюват и че мирът ще надделее за дълго време по-късно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР