Когато светът на бизнеса започне да се управлява от нови

...
Когато светът на бизнеса започне да се управлява от нови
Коментари Харесай

Трикове, с които да си пробиеш място в работата

Когато светът на бизнеса стартира да се ръководи от нови модели на ръководство и изкуственият разсъдък и автоматизацията го трансформират вечно, лозунгът „ човек се учи през целия си живот “ се трансформира в непрекъснат лозунг на икономистите. В идната публикация ще научите по какъв начин да развиете професионални компетентности и да не бъдете изоставени на пазара на труда.

Над 80% от ръководещите шефове настояват, че нуждата от насърчаване на компетентности е най-голямото им предизвикателство. Изследванията на чиновниците демонстрират, че опциите за развиване са се трансформирали във втория по значимост фактор за задоволеност от работата (веднага след удовлетворението от работата).

Най-първичните ни инстинкти молят към желанието ни да се учим. Благодарение на тях ние непрекъснато търсим способи да се оправим по-добре. Инстинктът ни споделя да подобряваме и усилваме резултатите си от представянето си на работното място и по какъв начин да израстваме професионално.
 5 метода по какъв начин да създадем работното място по-приятно 5 метода по какъв начин да създадем работното място по-приятно
Едва ли има доста хора, които обичат да вървят на работа. В тази публикация ще споделим шест скъпи съвета за това по какъв начин да извършите работното...

1. Всеотдайност на работното място

Бъдете деен слушател по време на срещи и ежедневна работа. Това отношение има доста преимущества. Едно от преимуществата му е нарасналата дарба за учене

и развиване на компетентности. Не се ограничавайте единствено до познания за обсега на отговорностите, които знаете. Опитайте се да научите колкото се може повече детайлности.

Ако се интересувате от придобиване на клиенти, научете колкото е допустимо повече за продукта или услугата, които продавате. Поискайте противоположна връзка за дейностите, които предприемате.

2. Поддържайте лист с тематики, които да научите
 65% от учениците биха работили през лятото в огромна интернационална компания 65% от учениците биха работили през лятото в огромна интернационална компания
65% от учениците у нас биха работили през лятната почивка в огромна интернационална компания. Това демонстрират данните от анкетно изследване,...

С всеки минал ден ще изпитвате от ден на ден и повече благоприятни условия за учене, до момента в който най-после не останете без свободно време за голямото количество информация, която тече. Често ще би трябвало да се откажете от четенето на тази доста забавна публикация, тъй като просто сте заети с нещо друго.

Не се тормозете, че това е обикновено. Това обаче не значи, че би трябвало да загубите опцията. Запазете лист с термини, практики, мисли и речник за по-късно. Ще се върнете при тях, когато можете да се фокусирате повече. Някои от инструментите, които съм описал в инструментариума на актуален управител, могат да ви оказват помощ да преодолеете сходни проблеми.

3. Добавете всекидневно образователно време към работния си график

Нека всички знаят какъв брой е значимо за вас да се научите и да намерите време за това, най-малко половин час дневно. Планирайте изследвания, направете лист със задания и ги проверявайте поредно, когато сте подготвени. Абонирайте се за дребен брой висококачествени бюлетини. Не забравяйте да ги избирате деликатно, тъй като от време на време в действителност може да сте покрай заглушаване на кутията ви с неефикасно наличие. Съобразете наличието с вашата промишленост, желания, роля и персона.

Това са единствено 3 обикновени метода, които могат да трансформират отношението ви към развиването на уменията и които ще ви оказват помощ за професионалното ви израстване във вашата компания или компания. Нали въпреки всичко и вашите шефове са тръгнали от тук?!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР