Когато сте заедно с един човек, не само едно нещо

...
Когато сте заедно с един човек, не само едно нещо
Коментари Харесай

Шест признака, че вашата идея за романс убива връзката ви

Когато сте дружно с един човек, освен едно нещо може да убива връзката ви, без даже да подозирате от време на време. Влизате ли за първи път в сходни връзки? Ако е по този начин, би трябвало да знаете по какъв начин наподобяват същинските връзки. В това общество, ръководено от облици, множеството от нашите мисли са рожба на това, което виждаме във филмите или в обществените медии. Може да видите влюбени двойки да вършат сладки неща в платформите на обществените медии и може да очаквате връзката ви да бъде тъкмо такава. Това обаче не постоянно е по този начин.

Връзките са страхотни и ще имате едни от най-хубавите прекарвания, когато сте с половинката си. Но може не всеки път да е безпрепятствено. Мисленето, че връзката ви ще бъде съвършена, е нереалистично. Големите упования могат да провалят шанса ви да бъдете със страховит човек. Дори и най-хубавите връзки минават през сложни моменти и това е добре.

Продължете да четете, с цел да разберете какво убива връзката ви и да се опитате да го оправите.

Вие давате приоритет на химията пред другите неща във връзката ви

Смятате ли, че химията е най-важното нещо в една връзка? Важно е тя да съществува, само че това не е най-ключовото нещо в нея. Даването на приоритет на химията пред честността, надеждността и споделените полезности може да бъде проблем за връзката ви. След като овладеете това, ще можете да изградите по-значима връзка с колегата си. Можете да си имате доверие един на различен и да бъдете опора за половинката си в сложните моменти.

Очаквате вашият сътрудник да се промени

Очакването от вашия сътрудник да промени полезностите си с течение на времето е нереалистично. Колкото се може по-бързо би трябвало да спрете да го вършиме. Здравословната връзка значи взаимно приемане и идентични полезности в живота. Ако се пробвате да измененията вашата половинка, това несъмнено убива връзката ви.

Сравнявате връзките си с другите

Филмите и обществените медии са изкривили нечие чувство за действителността на естествената връзка. Отношенията не всеки път са съвършени. Ще имате разногласия и даже може да си крещите един на различен. Така че, не очаквайте животът ви да бъде съвършен. Вместо това се фокусирайте върху положителните неща във връзката ви. Не търсете образец в друга двойка или някои звезди, които следвате в Инстаграм. Често визията, която постановат те за връзките си, е доста по-различна от действителността. Затова не следвайте тези шаблони. Просто изживейте личната си връзка по метод, който ще ви направи щастливи.

Започвате да се съмнявате във връзката, когато не харесвате нещо в колегата си

Не поставяйте под въпрос цялата си връзка, в случай че откриете нещо в колегата си, което не харесвате. Ще има няколко дни, в които сътрудникът ви ще ви лази по нервите, само че това не значи, че това не е същинска връзка. Подобно възприятие в действителност убива връзката ви и тя бързо ще завърши, в случай че не се чувствате щастливи.

Разстройвате се, когато сътрудникът ви не разчита страстите ви

Ако очаквате, че вашият сътрудник ще разбере какво мислите, без да му кажете, грешите. Хората не могат да четат мисли, по тази причина кажете им по какъв начин се чувствате. Комуникацията е основна в една връзка. Ако нещо ви тревожи, седнете и проведете почтен и открит диалог с него. Ще видите, че по-късно и двамата ще се чувствате доста по-добре и това ще има позитивно въздействие върху връзките ви.

Мислите, че щастливите двойки в никакъв случай не се карат.

Не очаквайте връзката ви да върви безпрепятствено и несъмнено не подценявайте проблемите. Ако избягвате кавги, тъй като вярвате, че щастливите двойки не се карат, помислете още веднъж! Щастливите двойки са щастливи, тъй като се оправят с проблемите си, като приказват за тях. Връзката се убива от неглижирането на проблемите, а не от опитите за тяхното решение. Дори и да премълчите нещо в този момент и да си спестите спор, след време ще се получи едно струпване на неизговорени проблеми и всичко ще ескалира. Не позволявайте това да се случи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР