Когато сте влюбени е нормално да искате да прекарвате колкото

...
Когато сте влюбени е нормално да искате да прекарвате колкото
Коментари Харесай

8 знака, че трябва да дадете на мъжа си повече пространство

Когато сте влюбени е обикновено да желаете да прекарвате колкото се може повече време дружно с обичания човек, само че внимавайте – не е добре да пренебрегвате живота си отвън връзката.

Ако подозирате, че може да сте малко по-натрапчиви, в сравнение с би трябвало, тогава може би е добре да помислите за следните знаци, че би трябвало да осигурите на половинката повече пространство.

Много сте ревностни

Когато той възнамерява да се види с сътрудници след работа или прекара деня родственици, може би не ви харесва, че не сте с него? Чувствате се обзети от ревнивост. Трябва да се постараете да преодолеете това възприятие, изключително, в случай че е безпочвено.

Пишете му, когато е с другари

Не можете умерено да го оставите да отиде на среща с приятелите си, даже да са единствено мъже. Седите и се притеснявате, навивате се и най-после му се обаждате или изпращате известия.

Не обичате да го споделяте с други хора

Не ви харесва, когато двамата планирате да прекарате време дружно, а той също кани и свои другари. Може даже да му се обидите и към този момент да не говорите до края на вечерта, мислейки, че той избира да поддържа връзка с другите, а не с вас.

Не можете да му се наситите физически

Искате да се държите за ръце, даже да е горещо лято, да седнете допустимо най-близо до него, да поставяте ръката му на бедрото си, тъй че той да ви прегърне.

През цялото време жадувате за вниманието му

Живеете с него, спите с него, от време на време се къпете под душа с него и всичко това не ви е задоволително. Обличате възбуждащ тоалет, когато той гледа футбол, вдигате звук, когато приказва по телефона.

Нарушавате персоналното му пространство

Дори и да не върви на никое място, а просто прекарва време самичък – в гаража, джогинг, четене – вие търсите метод да се намесите.

Посвещавате се напълно на връзката

Отдавна не помните, по кое време за последно сте виждали приятелите си, по кое време сте си си лакирали ноктите, когато сте гостували на фамилията си. Той е целият ви живот.

Вашата съществена цел е да бъдете с него

Затваряте очи за всевъзможни пропуски, неточности или дефекти. Не можете да се спрете, манията ви да бъдете с него замъглява мозъка ви. В този миг даже не бихте осъзнали, в случай че това в действителност не е индивидът, който желаете вечно в живота си. Дайте повече пространство и на него, и на себе си – това ще помогне.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР