Когато сте в един определен период от живота си, е

...
Когато сте в един определен период от живота си, е
Коментари Харесай

8 предизвикателства на връзките, когато сте на 20

Когато сте в един избран интервал от живота си, е обикновено да срещате разнообразни проблеми. И до момента в който в училите огромните неприятности могат да бъдат незадоволителните оценки, то когато прекрачите прага на двайсетте си години, ви застигат доста по-сериозни тематики. Когато сте в този интервал, се сблъсквате с повече отговорности и сериозната част от живота ви идва с цялостна мощ.

Тук към този момент можем да приказваме за съществени връзки и проекти за семейство. Това се трансформира като основна тематика, когато сте навлезли в същинската част на живота си.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето някои провокации на връзките, когато сте минали двадесетата ви годишнина:

Мисли дали сте подготвени да имате деца

В двадесетте години концепцията за деца може да бъде както ужасяваща, по този начин и мощно мечтана. Това постоянно води до разнообразни страсти и решения при запознанствата – от нетърпеливо търсене на сътрудник, с който да създадете семейство, до отбягване на всевъзможни диалози за бебета. Когато сте в този стадий от живота си, е доста значимо да имате човек до себе си, който е а същата вълна, с цел да можете дружно да обсъдите тематиката.

Криза на идентичността, обвързвана с възрастта

Борбата сред възприятието, че сте прекомерно млади, с цел да се установите, и страха, че времето ви изтича, е постоянно срещано прекарване при запознанствата през двадесетте години. Това е десетилетие, изпълнено със себеизследване и публичен напън да откриете своя житейски път. Може би, когато сте били деца, сте си мислили, че хората на 26-27 години са остарели и в този момент си спомняте за тези мисли. Бързо обаче би трябвало да ги забравите, тъй като вие се намирате в страхотна възраст.

Среща с предходни сътрудници

С повишаването на листата с минали връзки вероятността да се сблъскате с някогашен сътрудник се трансформира в действителна грижа. Тези срещи могат да разсънят комбинация от страсти – от носталгия до страдание.

Да бъдете почтени за историята на запознанствата си

За мнозина в двадесетте години постоянно настава миг на равносметка за историята на запознанствата. Решението до каква степен да бъдете транспарантни във връзка с предишните си връзки е персонално и от време на време предизвикателно. Когато сте с някого, би трябвало да сте наясно какво се случва, с цел да вземете верните решения.

 когато сте 8 провокации на връзките, когато сте на 20

Предстоящите тридесет години

Независимо от точната ви възраст през двадесетте години, наближаването на тридесетте може да ви се стори както вълнуващо, по този начин и обезсърчително. Това е време да се замислите за опита си в запознанствата и за това по какъв начин те са ви оформили. Въпросът какво сте постигнали в живота си до този миг може да бъде много неуместен. Може би ваши другари ще имат към този момент деца, сполучлива работа или личен жилище и в случай че не сте стигнали до тези върхове, ще сте в неуместна обстановка.

Имате повече прочувствен багаж

Когато сте в ранна възраст, имате възприятието, че целият ви живот е пред вас. Любовта е блажена, животът е свободен, хората са същински и имате цялата доверчивост на света. Същата тази доверчивост ви дава смелостта да се доверите на любовта и да продължите да се подлагате на мъчения във връзката години наред. В този интервал от живота ни започваме да трупаме прочувствен багаж. Изведнъж методът, по който първата ни обич ни е наранила, дефинира модела, по който се оправяме с бъдещите си връзки. Докато достигнем средата на 20-те, 30-те и 40-те си години, прочувственият и физическият ни багаж единствено се усилва. И в случай че се срещате в границите на възрастовия си диапазон, това би означавало, че евентуалният ви сътрудник има собствен личен багаж, което основава сложна обстановка, когато сте при започване на своята връзка.

По-трудно е да се запознаваш с хора

По подигравка на ориста, откакто сте съзрели и чувствате, че най-сетне сте подготвени за сериозна връзка, наподобява, че няма никакъв метод да я намерите! След като излезете от гимназията и университета, описът ви със запознанства като че ли се свива фрапантно. Простотата на това да рискуваш със симпатичното момиче от класа се е трансформирала в това да обикаляш фитнеса или работното си място в търсене на някого, с който да се срещаш. Това става все по-трудно, когато сте на избрана възраст, защото не ви се върви по клубове за евентуални сътрудници, а имате среща в 7 сутринта.

 8 провокации на връзките, когато сте на 20 8 провокации на връзките, когато сте на 20

По-трудно е да срещнете човек с вашите цели

Страхотно е, че с напредването на възрастта ставате по-сигурни в това, което желаете от живота. Единствената неприятна страна? След университета става по-трудно да срещнете човек, който споделя задачите ви, изключително когато животът ви се преплита с взискателна работа, деца от предходна връзка, някогашни съпрузи и други фамилни отговорности.

Никога повече няма да бъдете в 20-те си години, по тази причина се наслаждавайте на всичко! Не е нужно да се обвързвате с нормите и стандартите на обществото. Просто излезте на открито, забавлявайте се и бъдете отворени да откриете любовта на живота си, когато сте подготвени за това. Да си свободен през 20-те си години би трябвало да е занимателно, тъй че престанете да се притеснявате и започнете да се наслаждавате! Докато се срещате през 20-те си години, не забравяйте, че всяко прекарване, без значение дали е краткотраен романс или трайна връзка, е скъпа част от вашето пътешестване.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР