Когато сте далеч от партньора си, телефонният секс е нещо,

...
Когато сте далеч от партньора си, телефонният секс е нещо,
Коментари Харесай

6 съвета как да правите телефонен секс

Когато сте надалеч от колегата си, телефонният секс е нещо, което може би желаете да опитате. Този тип секс може да бъде занимателен и разнороден способ за поддържане на искрата посред ви.

Сексуалният живот не се лимитира единствено в това, което се случва в спалнята. Може да вършиме секс на разнообразни места, както и даже, в случай че не сте физически дружно със своя сътрудник. В последните години – изключително като метод за поддържане на половото напрежение и възбудата. Класическият телефонен секс обаче също не би трябвало да бъде подценяван. Какви са тайните на положителния телефонен секс?
Открита връзка
При секстинга, както и при телефонния секс, връзката е извънредно значима. Трябва да се открити и да споделите своите стремежи на своя сътрудник. Ако той също е в въодушевление за секс диалог, тогава може да се развихрите. Говоренето по телефона и неналичието на действителен физически контакт може да ви помогне да споделите полови мечти, които другояче се притеснявате да кажете. Телефонният секс превъзхожда секстинга главно с това, че чувате гласа на другия човек и доста по-добре успявате да усетите неговото въодушевление.

 Добави изложение
Докосване
Освен полов диалог, телефонният секс подготвя и към допиране и опознаване на личното ви тяло. Затворете очи, отпуснете се и започнете да докосвате себе си, обяснявайки какво тъкмо вършиме на своя сътрудник. Той от своя страна ще направи същото. Двамата може да си давате взаимно и „ указания “, които да следвате и по този метод да засилите чувството за същински секс, както когато сте дружно. Освен това, в случай че желаете, може да включите и потреблението на вибратор или друга секс играчка, която да усили вашето наслаждение.

Бонус препоръки: Помислете за думите и фразите, които ви възбуждат, както и тези, които биха възбудили вашия сътрудник. Може да започнете изречение с „ Харесва ми, когато…. “, както и да зададете въпроса „ Това харесва ли ти? “. Изберете вярното време и място. За да се насладите на в действителност прекрасен телефонен секс, би трябвало да сте сами и да сте на комфортно място. Не желаете да бъдете смущавани в най-неподходящия миг. Ако се чувствате прекомерно изморени или просто не в въодушевление за телефонен секс, по-добре го отложете за различен миг. Добавете въодушевление – може да облечете секси долни дрехи, да запалите ароматна свещ. Направете всичко, което ще ви отпусне и настрои на полова вълна. Разбира се, не забравяйте да заредите телефона си, тъй че да бъдете спокойни и за този удобен въпрос. За най-смелите: телефонният секс може да прерасне във видео секс, в случай че и двамата сте отворени за концепцията.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР