Когато става въпрос за подобряване на сексуалния ни живот, в

...
Когато става въпрос за подобряване на сексуалния ни живот, в
Коментари Харесай

Защо сексът пред огледало е един от най-добрите

Когато става въпрос за възстановяване на половия ни живот, в съзнанието на множеството хора нахлуват мисли за високотехнологичните вибратори, секси долни дрехи или други секс играчки. Но от време на време нещо доста просто може да бъде също толкоз дейно. И по този начин, дано стартираме с нашето лично отражение.
 Колко пъти в месеца е обикновено да вършим секс по отношение на възрастта си
Колко пъти в месеца е обикновено да вършим секс по отношение на възрастта си

Повече - да, по-малко - не

" Работата " с огледалото е техника, препоръчвана от доста треньори по секс и самочувствие и си е цяла просвета за това по какъв начин да гледаме себе си, до момента в който правим полов акт, може да помогне за повишение освен на удоволствието ни в секса, само че и на общото ни самочувствие.

Така нареченият огледален секс е тъкмо това, което звучи: включва възбуждане посредством осъществяване на каквато и да е полова интензивност - от мастурбация и тантрически масаж до секс с сътрудник пред огледалото.
 Снимка 688088

Всъщност през 70-те секс мотелите в Съединени американски щати са известни с слагането на огледала на тавана над леглата, а в последно време хората споделят своята оценка за огледалния секс в TikTok. Затова и от Cosmopolitan беседват с разнообразни специалисти, с цел да схванат повече детайлности за огледалния секс, без значение дали сме любопитни да го изпробваме или търсим нови способи да опитвам в спалнята.

Според специалиста по секса и връзките Риан Кивитс огледалният секс включва потреблението на огледало като инструмент за възстановяване на удоволствието и основаване на многообразие и премеждие в спалнята. Но каква е привлекателността да виждаш отражението си, до момента в който правиш секс? Д-р Лори Бет Бисби, регистриран психолог и упълномощен терапевт по многообразие във взаимоотношенията, споделя, че образната стимулация е едно от нашите биологични възбуди: ние безусловно сме приспособени към нея.
 Снимка 679714

Една от аргументите, заради които можем да се възбудим толкоз доста от огледалния секс, е, че той подхранва нашия вътрешен ексхибиционист. Това е като да гледаме секс видео с наше присъединяване, за което да мислим на по-късен стадий.
 Денят и часът, в който вършим най-вече секс
Денят и часът, в който вършим най-вече секс

Всеки миг е подобаващ, само че този най-много

" Това е позволение да отприщим нашата чувствена страна и да създадем зрелище ", споделя Кивитс. Като воайор на личния си полов опит, можем да получим друга позиция и това да бъде извънредно еротично. Сексът пред огледало от време на време се усеща по този начин като че ли сме поканили още един човек в спалнята.
 Снимка 688087

" Може да се погледнете в огледалото, да видите тази прелестна, секси сцена и да забравите, че това сте вие ", споделя Кивитс и добавя, че този тип сюжет постоянно ускорява нашата възбуденост и неспокойствие.

Сексът пред огледало също усилва интимността с колегата ни, като образно ни показва какъв брой мощно ни предпочитание индивидът до нас. Когато виждаме удоволствието, което изпитва и какъв брой загубен в пристрастеността ставт, това ни кара да се усещаме сигурни и да подобрим връзката в спалнята. Освен това има позитивно влияние, когато става въпрос и за връзка в други области на връзката ни.
 Най-откачените секс върхове на Гинес
Най-откачените секс върхове на Гинес

Сред тях са оценките за най-шумният пенис и най-голямата сбирка от презервативи

Ако се тормозим, че огледалният секс наподобява прекомерно нарцистичен метод, специалистите ни твърдят, че да практикуваме секс, който ни кара да осъзнаваме какъв брой красиво и секси е тялото ни, е нещо много позитивно. А колкото повече полово самочувствие имаме, толкоз по-привлекателни сме за другите. И няма нищо нарцистично в това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР