Макар да беше посрещнат тържествено със светлинно шоу върху Операта

...
Макар да беше посрещнат тържествено със светлинно шоу върху Операта
Коментари Харесай

Къде почерпиха крал Чарлз с упояваща напитка

Макар да беше посрещнат тържествено със светлинно шоу върху Операта на Сидни и церемония вечеря, визитата на крал Чарлз в Австралия не мина без произшествия, както и без поредност от негативни реакции.

" Не си ми крал " - кой стачкува обществено против Чарлз

Посещението му в Австралия не се приема еднопосочно

Австралия обаче е зад тила им, а Чарлз и брачната половинка му Камила към този момент са в Самоа, където ще се състои срещата на водачите на Общността на нациите.

Монарсите са тихоокеанския остров като част от 11-дневната обиколка на района и първото огромно интернационално пътешестване на краля след раковата му диагноза. На Самоа той беше посрещнат по-радушна с фолклорни танци, както и обичайната локална напитка.
 Снимка 688033

Облечен в бял сафари костюм и седнал под дървен заслон, на 75-годишният Чарлз беше поднесена кава кава в чаша от кокосов орех. Напитката се подготвя от листата на растението кава и има лек упоителен резултат.
 Снимка 688032

Кава, която на Самоа се назовава " ава ", е била приготвена сутринта преди визитата на монарсите от дъщерята на локалния водач. " Бог да благослови тази ава ", сподели преди да отпие от кокосовия орех.
 Снимка 688035

В село Моата пък английският монарх беше провъзгласен за " туи таумеасина " или висш водач. " За нас е чест да го посрещнем в селото си и, като подарък, му даваме тази купа ", разяснява локалният водач Ленатай Виктор Тамапуа пред AFP.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР