. На снимката се вижда, че Анелия проявява интерес към

...
. На снимката се вижда, че Анелия проявява интерес към
Коментари Харесай

Милионерска наследница иска да работи в бТВ

". На фотографията се вижда, че Анелия демонстрира интерес към камерите. Нещо повече - иззела е функционалностите на един от операторите

Анелия, най-голямата щерка на Светлана и Християн Гущерови, е единствено на 6 годинки, само че към този момент има си има фантазия каква ще стане, когато порастне.Наскоро майка й показа в Инстаграм фотография от студиото на бТВ, в което родителите й участваха в предаването " Животът по автентичен случай ". На фотографията се вижда, че Анелия демонстрира интерес към камерите. Нещо повече - иззела е функционалностите на един от операторите.

" Записът на изявлението ни беше доста трогателен за щерка ни, защото тя вижда за пръв път телевизионно студио. Чувстваше се като Ани в страната на чудесата. Дори ми е поставиа изискване за идващото изявление да не потеглям без нея към малкия екран. Даже сподели, че когато стане огромна ще стане като оператор, с цел да снима майка си в студиата ", показа с " HotNews " Светлана Гущерова. През идващите години сигурно най-голямата Гущерова ще смени още няколко пъти мнението си по отношение на избора на своята специалност. А пък е и по-вероятно по-малката й сестра Валентина да бъде тази, която след време ще бъде по-често под светлините на прожекторите и фотообективите. В Инстаграм нейната майка призна, че я е родила с хороскоп да бъде световна персона.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР