Когато срещнете първата любов, вие ще разберете това. Сърцето ще

...
Когато срещнете първата любов, вие ще разберете това. Сърцето ще
Коментари Харесай

Какво отличава първата любов от останалите

Когато срещнете първата обич, вие ще разберете това. Сърцето ще ви подскаже, че сте на верния път и можете да изживеете една страхотна приказка. Никога няма да изживеете нещо сходно на нея.

Ето и няколко усеща, които ще изпитате, когато се впуснете в приключението на първата обич (тя няма да е като останалите):

Безусловна обич

Първата обич ще ви приема изцяло, с всички дефекти, и ви обича мощно, макар всички недостатъци. Той ще цени характерността ви, ще поддържа фантазиите ви и ще е до вас в сложни моменти. Първата обич ви разрешава да бъдете уязвими, знаейки, че сте в сигурност в непоколебимата им прегръдка. Това е обич, която се ускорява с времето, задълбочавайки връзката сред душите ви.

Първата обич заема особено място в сърцето ви, тъй като тя е тази, която за пръв път е разпалила във вас тези интензивни, предизвикващи пеперуди страсти. Те като че ли имат магическата дарба да ви виждат в най-хубавото и най-лошото ви положение и все пак любовта им остава твърда и непоколебима.

 Какво отличава първата обич от останалите

Интимност

Първата обич идва с несъмнено равнище на накърнимост, когато става въпрос за фамилиарност. Да бъдете с нея ви оказва помощ да споделяте надълбоко равнище на физическа и прочувствена непосредственост, тъй като това е неповторимо възприятие, което не сте изпитвали с никого преди! От откраднати целувки и секрети срещи до нощни диалози за очакванията, фантазиите и страховете, първата обич има метод да се свърже с вас на равнище, което е по едно и също време буйно и радушно.

В докосването им има познатост и комфорт и по тази причина интимността, която споделяте с първата си обич, основава връзка, която е необикновено дълбока и мъчно повторима.

Взаимно почитание

Взаимното почитание е ключът към всяка сполучлива връзка и става още по-важно, когато обмисляте да се ангажирате с подобен значим миг като брака! А най-хубавото е, че когато става въпрос за първата обич, това почитание е надълбоко. Вие оценявате гледните точки на другия и зачитате неговата автономия. Дори когато може да не сте съгласни по избрани въпроси, има същинско самопризнание за характерността на другия и предпочитание да намерите общ език.

Това взаимно почитание образува здрава основа за трайно и пълноценно партньорство в дълготраен проект.

 първата обич 2

Емоционална поддръжка

Вашата първа обич схваща какъв брой е значимо да се подкрепяте един различен, да си осигурявате чуване и да оферирате рамо, на което да се опрете по време на житейските възходи и падения. Той ще чества успехите ви, ще обезпечава разтуха в сложни моменти и ви въодушевява да достигнете звездите.

Тази прочувствена поддръжка укрепва възприятието за принадлежност и подхранва личностното ви израстване. Това е все едно да имате вградена система за поддръжка, която ви оказва помощ на всяка крачка, без значение от това, което животът ви сервира, и това може да бъде в действителност потребно, когато стартират да се появяват провокациите, свързани с любовния живот.

Съвместимост

Когато става въпрос за първата обич, съвместимостта в никакъв случай не е проблем. Независимо дали става дума просто за идеално съвпадане или за намиране на естетика в разликите, и двамата сте се справили с това. Вие може да сте екстроверт, а той да е интроверт, само че се допълвате и балансирате съвършено. Независимо дали става дума за опознаване на нови кухни или за уютни вечери вкъщи, вие без изпитание намирате метод да се съобразите с желанията на другия.

Съвместимостта ви е доказателство за дълбокото схващане и същинската връзка, които споделяте, създавайки партньорство, което се усеща като в действителност предопределено за вас.

 първата обич 2

Прошка

По време на пътуването с първата обич прошката се трансформира в жизненоважно умеене, което усвоявате по пътя. Преживели сте възходи и падения, позволили сте неточности и може би несъзнателно сте си предизвикали болежка един на различен. И въпреки всичко сте разкрили невероятната мощ на прошката – способността да се отпуснете, да се излекувате и да продължите напред дружно. Това е като натискане на бутона за рестартиране, предлагайки си един на различен втори късмет да израснете и да обичате по-дълбоко.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР