Когато си отиде някой голям футболист го изпращат с думи,

...
Когато си отиде някой голям футболист го изпращат с думи,
Коментари Харесай

Зума: Пеле бе Вселена на футбола! Когато се ръкувах с него и...

" Когато си отиде някой огромен футболист го изпращат с думи, че е бил популярен, безподобен и ера във футбола. За Пеле мога да кажа, че беше футболна Вселена ", показа съобщи за marica.bg  именитият капитан на България и Локомотив Пловдив Христо Бонев.

" Светът тъгува за Пеле, само че няма да приказвам за него в минало време. Пеле е тук с това, което направи за футбола и хората. Той даряваше наслада с гения си и с усмивката на доста добър човек. Пеле е жив с това, което сътвори в живота си на богопомазан ", добави Зума.

" За страдание нямах щастието да играя против Пеле. С него имам една къса среща, която ще помня постоянно. С националния тим се подготвяхме за Световното състезание в Мексико. В един свободен от тренировки следобяд отидохме на стадиона в Леон да гледаме другарски мач на Бразилия против локален тим. Седнахме на трибуните дружно с футболистите на Перу, против които ни предстоеше да играем след няколко дни.



Пеле не беше в стартовия състав на Бразилия. Някой му беше споделил, че на трибуните сме играчите на Перу и България. Той се качи при нас и се ръкува с всеки един. Когато се ръкувах с него, имах възприятието, че допирам провидение. Толкова мощно лъчение и харизма имаше. Никакво надменност, просто един доста добър човек, който отдаде почитание към нас като към хора, част от обичания му футбол.
Този тим на Бразилия беше в действителност приказен. Отбор от друга вселена и справедливо стана Световен първенец. 
Да почива в мир Краля! ", сподели още Христо Бонев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР