Когато се сетите за Apple, най-вероятно първото нещо, което ще

...
Когато се сетите за Apple, най-вероятно първото нещо, което ще
Коментари Харесай

Ултраредки кецове на Apple се продават за $50 000

Когато се сетите за Apple, най-вероятно първото нещо, което ще ви пристигна мислено са смарт телефони, слушалки, преносими компютри.. В никакъв случай кецове.

Сега обаче точно чифт " ултраредки " кецове на Apple се продават от аукционната къща Sotheby`s за 50 хиляди $. Далеч по-висока цена от всеки сегашен артикул на марката.

Белите маратонки, брандирани с второто лого на Apple от 1997 година, са направени по поръчка за чиновниците на компанията. Технологичният бранд ги раздава еднократно в средата на 90-те години на предишния век на събитие, наречено Национална конференция по продажбите.



„ Този съответен чифт кецове е един от най-неизвестните, които съществуват. Никога не са достигали до необятната аудитория “, написа Sotheby’s.

Въпреки че производството на маратонки е извънредно за Apple, през 1986 година марката пуска гама от облекла и аксесоари под името " The Apple Collection “.

Колекцията включва чаши, чадъри, чанти, ключодържатели, даже и платноходка - всички, украсени с логото на Apple, както се вижда от, оповестен същата година.

Предходната година 22 000 души купуват тениски на Apple от компанията.



Стоките са известни като „ артикул с бял етикет “ (white-label product) – създадени като небрандирани от трета компания, на които Apple прибавят личното си лого.

Размерът на кецовете е 44,5. Нови и с истинската си кутия и чифт червени връзки, показват от Sotherby’s. Аукционната къща прибавя, че въпреки всичко обувките демонстрират някои признаци на стареене, в това число пожълтяване, следи от лепило, както и леки петна по предната част на кеца.

Този чифт не е първият ретро артикул на Apple, продаден през последните месеци за впечатляваща сума.



Първото издание на iPhone от 2007 година бе купено за повече от 190 хиляди $ на търг предишния месец, надалеч над оценката на аукционната къща, а чифт остарели сандали Birkenstock, притежавани и носени от починалия съосновател на Apple Стив Джобс, донесоха 200 хиляди $ на притежателя си на търг от ноември 2022 година

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР