Когато се появи възможност да управляваме, веднага се появяват и

...
Когато се появи възможност да управляваме, веднага се появяват и
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Ваня Григорова е поредният неблагодарник, използвал БСП за лични амбиции

Когато се появи опция да управляваме, незабавно се появяват и дубликати – „ спасители “ и „ месии “. Ваня Григорова е образец за опит за завладяване на партията от вътрешната страна, следващият неблагодарник, употребявал Българска социалистическа партия за персонални упоритости. Тя стана съпричастна на модела на ГЕРБ, съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в ефира на Нова.

„ Нагледахме се през годините на хора, употребявали Българска социалистическа партия като ракета притежател, за персонални упоритости. Много бързо по-късно забравяха на какво дължат триумфите си. Григорова е типичен подобен образец, и то свеж. Тя доста бързо ще разбере, че без поддръжката на Българска социалистическа партия резултатът ѝ ще бъде друг. За няколко месеца четири пъти излъга гласоподавателите си. Обещаваше да подвига заплатите, само че на първо време подвигна своята ”, уточни той.

По думите му на 1 май ще има заседание на ляво-патричното център пространство.

„ Само Българска социалистическа партия е кардинална и поредна, не се поддадохме на внушенията да не бъдем против модела на ГЕРБ. Направихме си заключения – не постановяваме хора непременно. Понякога те потвърждават, че имат радикално разнообразни планове. Елена Йончева е следващото отчаяние. Борбите ѝ са били спектакъл, издигането ѝ от Движение за права и свободи е честен проблем. Тя нанася вреда на политическата система. За претендентите за евродепутати ще заложим на хора, потвърдили, че могат да пазят националните ползи, даже и подложени на огромни изкушения – сплав от нови и познати лица “, безапелационен е Зафиров.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР