Когато се отпускат средства за инфраструктурни проекти и се разходват

...
Когато се отпускат средства за инфраструктурни проекти и се разходват
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Въпрос на време е да отпадне водния режим

Когато се отпускат средства за инфраструктурни планове и се разходват обществени средства е обикновено финансовият министър да бъде дружно с премиера. Не виждам нещо неестествено в това. Това съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

Думите му са във връзка днешната аудиенция на министър-председателя Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов в града, с цел да инспектират огромните инфраструктурни планове.

„ Струпаха ни се доста рецесии за къс интервал. Надявам се оттук насетне природата да е по-благосклонна към нас “, разяснява градоначалникът.

Премиерът Борисов: Водопроводът от бент. "Белмекен " за Перник не е давал повреди до момента

По думите му, компаниите са в напреднал етап по замяна на подземната инфраструктура. „ Стартира ремонт и на пречиствателната ни станция. Хората са удовлетворени. Нямаме нито един сигнал за недобро строителство или нарушена инфраструктура на лотовете. Догодина ни следва още един огромен инфраструктурен план. Така, че до 3-4 години градът ще има радикално друга визия “, разгласи Станислав Владимиров.

„ Изграденият тръбопровод извършва своята функционалност. Който твърди противоположното, няма чисти планове. Тръбата от София и разреши да преминем на напълно нощен режим. Язовирът има 17 милиона кубика вода. Въпрос на разбор е по кое време ще отпадне водния режим “, разясни кметът на Перник.

На въпрос дали е в борба с партийното управление на Българска социалистическа партия поради положителните си връзки с централната власт, Владимиров съобщи: „ Аз съм кмет на град Перник и е обикновено да диря добра връзка с централната власт, с цел да се решат проблеми, трупани с години “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР