Когато се ожените за голямата си любов, със сигурност ще

...
Когато се ожените за голямата си любов, със сигурност ще
Коментари Харесай

5 съвета за брака, които едва ли сте чували

Когато се ожените за огромната си обич, сигурно ще започнеш да получавате десетки препоръки за брака от всички близки хора. Някои ще бъдат потребни, други не чак толкоз, само че сигурно ще има такива, които чувате за първи път. Много от тези препоръки за брака може въобще да не ви свършат работа, само че би трябвало да изтърпите мъдрите думи от някой към този момент минал през този път.

Каквото и да става се пробвайте да отсеете това, което ви споделят хората, които ви познават най-добре и преценете какъв брой от тези препоръки за брака ще ви свършат работа.

Ето някои от най-нестандартните препоръки за брака, които надали сте чували:

Омъжете се за човек, който е превъзходен посетител на женитба

Колкото и нетипично да звучи, това е забавна концепция. Когато видите вашия предстоящ брачен партньор на непозната женитба, ще сте наясно какво би могъл да прави на вашата. Освен това ще го видите в формален костюм и ще добиете визия по какъв начин може да наподобява, когато булката сте вие.

Ще бъде доста забавно за брака ви като цяло по какъв начин се отнася с младоженците и в случай че всички го харесват, сигурно ще имате доста посетители на сватбата си. Освен това може да видите по какъв начин танцува и се забавлява.

 за брака 3

Нормално е да си лягаш сърдит

Няма по-обичан сватбен съвет от „ Не си лягай сърдит “. Но ние сме последователи на това, че може не всеки път нещата да стоят по този начин. Повечето от разногласията ни са незначителни и сме не запомнили за тях след добър сън. Ако не е по този начин, е хубаво да се приказва за казуса.

Все отново всички сме чували за поговорката „ утрото е по-мъдро от вечерта “, тъй че е хубаво да поспите и по-късно ще бъде доста по-добре да изгладите връзките си.

Ако изгубите надзор вечер, може да се подведете и да изкарате гнева си върху обичания човек, а той даже да не е отговорен за вашето неприятно въодушевление. Това е добър съвет за брака ви, който може да донесе по-добри дни и нощи.

 за брака (2)

Някои години просто ще са гадни

Има купища разнообразни отзиви за сложните години в брака. Някои споделят, че това е първата, други считат, че втората година е тежка – малко откакто първата година на брачно самодоволство се е изчерпала. Някои настояват, че всички нечетни години от брака са ужасни. Независимо от всичко обаче, едно е несъмнено – някои години просто няма да са доста приятни.

В множеството съюзи повода не е в индивида, а в събитията. Може проблемите за брака ви да се дължат от скорошно пренасяне, неприятности в работата или спор с роднините. Разбира се, когато загубите някой непосредствен човек, също може да имате проблеми с колегата си. Но положителната вест е, че след сложните моменти, в случай че се обичате, това ще отмине.

Не раждайте деца, в случай че не ги желаете

Може да си задавате въпроса „ Кой не желае деца? “ Е, отговорът може да ви изненада. Все повече двойки избират да прекарат взаимния си живот, без да основават поколение. Това може би е необичайно, само че броя на такива фамилии се усилва. Всеки избор би трябвало обаче да бъде почитан и в случай че за вас е по-добре да нямате деца, то не правете такива, в случай че след това ще имате компликации с развъждането им.

 за брака

Пътуването дружно ви оказва помощ да се сближите

Пътуването е едно от обичаните занимания на множеството хора, а също така е доста потребно и за брака. Ако прекарате свободното си време в посещаване тук-там, където не се ходили или сте мечтали да бъдете, ще имате доста прелестен взаимен живот.

Пътуванията могат да ви научат на доверие, в допълнение внимание към колегата и още повече единодушие. Освен това на непознато място ще ви се наложи да споделяте още по-активно, тъй че в случай че имате проблеми с това, сигурно едно странствуване ще се отрази добре за брака ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР