Когато се намирате в сериозна връзка, рано или късно идва

...
Когато се намирате в сериозна връзка, рано или късно идва
Коментари Харесай

Готови ли сте за брак – 4 начина как да разберете

Когато се намирате в сериозна връзка, рано или късно идва моментът, в който мислите за брак. Това демонстрира, че връзките ви към този момент са минали на друго равнище и желаете да извършите връзката си публична.

Струва ли ви се, че всички, които познавате, са сгодени? Виждайки безбройните известия за годеж, евентуално се чудите по какъв начин всички тези двойки знаят по кое време да се задомят. В края на краищата всяка двойка е на друг стадий в живота и във връзката си, само че е решила, че е време да мисли за брак и да направи идната стъпка към него. Не са малко хората, които имат дългогодишна връзка, само че още не са женени и тайничко завиждат на към този момент фамилните си другари, въпреки да са щастливи за тях.

Откъде обаче някой знае по кое време е време за брак по какъв начин би трябвало да наподобява животът или взаимоотношенията му? Психолози и експерти по взаимоотношения дават отговор на въпроса „ по какъв начин да разберете по кое време сте подготвени за идната стъпка “.

Ето и няколко метода да разберете дали с колегата ви сте подготвени за брак:

Когато и двамата се чувствате подготвени за брак

Ако сте влюбено момиче, то може постоянно да изпращате на гаджето си фотоси на годежни пръстени, правейки му намек. Но верният миг за това е, когато и двамата сътрудници се усещат подготвени освен за годеж, само че и за брак. Ако единият от сътрудниците се усеща притиснат или нерешителен, моментът не е подобаващ. Натискът от страна на половинката или на приятелите и фамилията в никакъв случай не е добра причина за подписване на брак.

Често срещана причина двойките да се сгодяват, когато не са подготвени за брак, е външният напън от страна на доброжелателни близки или даже вътрешният напън, в случай че чувствате, че това е, което би трябвало да извършите. Тези променливи постоянно имат доста малко значение за жизнеспособността на една връзка.

Макар че множеството хора постоянно не се усещат 100% подготвени за огромни промени в живота като за брак, деца, смяна в кариерата и така нататък, би трябвало да се чувствате удобно в избора си да прекарате живота си с този човек. Ще разберете, че сте подготвени да се сгодите, когато и двамата се чувствате подготвени за брак и всички отговорности, които идват с него.

 за брак

Когато и двамата сте сигурни един в различен

Ако знаете, че и двамата би трябвало да сте подготвени за уговорката на брака, и двамата би трябвало да сте сигурни в уговорката един към различен. Партньорите би трябвало да се усещат прочувствено подготвени да се обвържат дълготрайно. Преди да предприемете идната стъпка, проведете открит и почтен диалог с половинката си, с цел да се уверите, че и двамата не изпитвате подозрения или нямате въпроси без отговор, които могат да бъдат спънка да мислите за брак. Също по този начин би трябвало да се чувствате сигурни за индивида подобен, какъвто е в този момент, а не да желаете да го променяте.

 за брак

Когато решението няма нищо общо със периодите

Няма уместно време за двойките да мислят за брак. Това, че сте възнамерявали да се сгодите след избран брой години или в случай че сте имали визия за живота си да се ожените до избрана възраст, не значи, че би трябвало да се сгодите. Дайте си свободата да го извършите въз основа на възприятията си във връзката, а не въз основа на времето.

Двойка, която е дружно от пет години, може в никакъв случай да не се почувства подготвена за годеж, в случай че не си подхождат. Докато двойка, която се сгодява в границите на месеци след запознанството си, може да има дълготраен и благополучен брак, тъй като и двамата са били подготвени за това посвещение един на различен. С други думи, няма такова нещо като уместно време. По-скоро става въпрос за вашите усеща и отдаденост един на различен.

 за брак

Когато в действителност познавате колегата си

Независимо дали живеете дружно от години, или се срещате от няколко месеца, би трябвало да познавате колегата си от вътрешната страна и извън. Моментите, в които се виждате в най-лошия си тип, са значими за установяване на съвместимостта. Причината е, че ще знаете, че не сте влюбени единствено в най-хубавата му версия и че знаете кой е той, когато не се пробва да ви впечатли.

Когато решавате дали да се обвържете с някого за цялостен живот, би трябвало да обичате всичките му най-хубави качества и черти. Въпреки това, би трябвало да се концентрирайте мощно и върху негативните им черти. Ако се приемате един различен такива, каквито сте и двамата, и обичате колегата си даже и посредством неговите дефекти, евентуално познавате индивида до вас подобен, какъвто е в реалност.

Това значи също по този начин да се уверите, че имате сходни житейски цели, без значение дали става въпрос за мястото на живот, избора на кариера или планирането на фамилията. Може да се различавате по личностни черти и занимания, само че е извънредно значимо да сте на едно мнение за главните житейски решения. Тогава към този момент ще сте подготвени и за брак.

И не забравяйте, че всичко е строго самостоятелно. Така че в случай че сте подготвени за брак, просто ще го почувствате от вътрешната страна.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР