„Когато се биеш с мафията, трябва да си готов за

...
„Когато се биеш с мафията, трябва да си готов за
Коментари Харесай

Арман Бабикян за разпита на премиера: Когато се биеш с мафията, трябва да си готов за война


„ Когато се биеш с мафията, би трябвало да си подготвен за война, а не на замени от отрязъци от вестници. Това е война “, сподели политическият анализатор Арман Бабикян по отношение на разпита на премиера Кирил Петков в прокуратурата.

„ Правосъдната промяна няма да стане с отрязъци. Тя ще продължи дълго и няма да свърши елементарно “, сподели Бабикян.

Нидал Алгафари даде образец с известния американски нарушител Ал Капоне, против който единственото доказателство за закононарушение е обвързвано с налози.

„ Това, че тези хора са бандити и мутри – знаем. Предполагаме го, само че с цел да го потвърдиш, би трябвало да имаш една директория с доказателства, в които взе участие разследване, прокурор, съд и доста други неща “, счита Алгафари.

Според него казусът е, че всичко неправилно в правораздаването е фокусирано единствено в една фигура. „ Ако Иван Гешев е единственият проблем на нашето правораздаване, да вземем да си сложим някой различен “, сподели Алгафари.

Арман Бабикян шеговито разяснява, че с дейностите си Гешев е оказал помощ доста, с цел да се промени отчасти феодалния модел в България. „ Борисов към този момент не е на власт. Действията на Гешев провокираха това. Ако продължава да прави нелепости, току виж е подтикнал и втори развой, който да промени правосъдната промяна и неговото място. Още няколко такива умни ходове и въпросът ще се реши “, сподели Бабикян.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР