Когато рутината започне да се настанява във връзката ни, е

...
Когато рутината започне да се настанява във връзката ни, е
Коментари Харесай

Как да спасим връзката си, ако сме започнали да си омръзваме

Когато рутината стартира да се настанява във връзката ни, е значимо да действаме незабавно и да не оставяме скуката да натежи на любовта ни.

Сценарият е постоянно срещан. Почти няма връзка, която под натиска на ежедневните отговорности и да еднообразието да не стартира да се похабява.

С обичания човек се усещаме хванати в клопката на едни и същи нормални дейности. Започваме да изпитваме все по-малко наслаждение от времето, което споделяме, неговите привички ни нервират, кавгите за дреболии зачестяват. Тази рутина може бързо да обхване и половия ни живот.

Преди любовта да пострада, можем да внесем във връзката си няколко потребни промени:

Направете нещо ново дружно

Знаем, че този съвет звучи обикновено, само че в реалност доста двойки не си дават сметка, че са затънали в рутина. Между двамата стартира да се натрупа напрежение, само че нормално чакат прекомерно дълго, с цел да подхващат нещо. Ако усетите, че се отчуждавате от колегата си и че нормалните интензивности към този момент ви нервират, направете нещо ново дружно без да отлагате.

Думите, които са като смъртна присъда за любовта

 Как да спасим връзката си, в случай че сме почнали да си омръзваме

Ако всеки петък ходите на кино, останете си вкъщи и сгответе по рецепта, която в никакъв случай не сте пробвали. Или вземете вана дружно. Организирайте си еднодневна разходка до някое прилежащо градче или отидете в книжарница и си изберете две-три нови книги.

Тези дребни стъпки имат огромен резултат, когато ги предприемете в точния момент.

Освежете интериора в спалнята

Това е мястото на вашия съкровен живот, по тази причина ситуацията в общата ви спалня е значима. Нов комплект спално долни дрехи може да ви въодушеви за повече романтика и за опити. Същият резултат има и това да аранжирате няколко ароматни свещи, да измененията нещо в осветлението, даже това да си купите красива копринена пижама или секси пай халат.

 Как да спасим връзката си, в случай че сме почнали да си омръзваме

секс

Важно е както самото ободряване на интериора, по този начин и това, че показвате на колегата си внимание и предпочитание да му създадете по-приятна конюнктура. Това ще го увери, че не приемате вниманието му към вас за даденост. Да, още веднъж дребен жест, който прави чудеса…

Срещайте се с други двойки

Комуникацията в една връзка е солта на любовта. Но с годините методът, по който поддържаме връзка, по който гледаме на себе си във връзката и на колегата си, попада под въздействието на рутината.

Прекрасен метод да рестартираме връзката си е да стартираме да се срещаме по-често с други двойки, и то с такива, които са наши близки другари. С тях можем да споделяме както занимателни обстановки, по този начин и някои от проблемите си и взаимно да си дадем съвет. Ако имате другарска двойка, на която се доверявате, ще ви бъде забавно да споделяте с тях за връзката си. За това през какъв стадий минавате, какви са компликациите ви, какви са мощните ви страни като двойка.

 Как да спасим връзката си, в случай че сме почнали да си омръзваме

Вашите другари могат както да ви посъветват, по този начин и да ви окуражат, да се посмеят дружно с вас, да ви накарат да погледнете на дадена обстановка по напълно нов метод, да ви дадат хрумвания за занимания и други приятни способи да прекарвате време дружно, както и тематики за размисъл. Всичко това слага връзката в друга вероятност и ви откъсва по един незабелязан (и здравословен) метод от рутината.

Кой вид жена сте: Майка, Съпруга или Любовница?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР