Когато разбрахме, че нежният розов цвят е нюансът на годината,

...
Когато разбрахме, че нежният розов цвят е нюансът на годината,
Коментари Харесай

Новият тренд на лятото: коса в розово злато

Когато разбрахме, че нежният розов цвят е нюансът на годината, първо съгласно Pantone, а след това и съгласно Pinterest, знаехме, че е единствено въпрос на време той да завладее и beauty трендовете. 

И въпреки пастелните вариации на розовото да не са нищо ново под слънцето, забелязахме един нов и доста по-практичен за всекидневието колорит, демонстриран от актрисата Ема Робъртс. Ема, която до неотдавна познавахме като русокоска, дебютира в Instagram с новия си цвят наименуван “Пустинна роза ”, основан от Ники Лий – колорист на звездите от известния салон в Лос Анджелис NineZeroOne. 

 rose gold hair (2)

Косата в този металиково-розов колорит се обрисува като същински шлагер за русокоските това лято, защото комбинира в себе си натоварен цвят, само че и доста повече искра, за разлика от пастелните цветове.

“Розовото злато е доста удобен цвят и не е наложително да се възползвате от него поради особено събитие. Въпреки това наподобява доста красиво, когато имате прелестен летен тен и таман сте се върнали от почивката си. Трае сред 5-7 измивания, ” споделя Мелани Джейн Смит от салона Josh Wood Atelier.

 rose gold hair (3)

 rose gold hair (4)

Различните вариации на цвета варират от такива с медни и сребърни нотки до комбиниране на розово и лилаво, и даже омбре преливане. Разбира се, с цел да посгитнете плътност, би трябвало авансово да изсветлите косата си с няколко тона – тъкмо както при боядисването в другите пастелни цветове.

 rose gold hair (5)

 rose gold hair (6)

 rose gold hair (7)

 rose gold hair (8)

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР