Когато Промяната“ имаше министър-председател и министър на отбраната, а ДБ

...
Когато Промяната“ имаше министър-председател и министър на отбраната, а ДБ
Коментари Харесай

Биков за „Промяната“: Те взеха решението Радев да управлява, а сега искат импийчмънт

Когато „ Промяната “ имаше министър-председател и министър на защитата, а Демократична България беше част от тяхното ръководство, за какво за 8 месеца не одобриха решението за военно-техническа помощ за Украйна? В 48-ото Народно събрание ние го направихме за няколко седмици.

Това съобщи пред Bgonair Тома Биков от ГЕРБ-СДС.

„ Кирил Петков и Асен Василев си направиха плакати „ С Вас сме, господин президент “ и използваха поддръжката към Радев, с цел да завоюват изборите за 47-о Народно заседание.

С „ Продължаваме промяната “ мъчно може да се върви в някаква посока, тъй като самите те не знаят на къде да вървят.

Те страдат от въртоглавост и ми е мъчно да ги проучвам “, добави той.

„ Сега се чудят за какво Радев взима решения като това, че България няма да поддържа нуклеарните наказания против Русия. Беше ги боязън да вземат участие в същински договаряния за кабинета „ Габровски “, след това предложиха едни 8 пожелателни страници за стратегия!? “, пипита Биков.

Не е потребно да няма парламент и да се ръководи еднолично страната от президентската институция, по тази причина предложихме кабинета „ Габровски “. Демократична България имаха вид – да работят с нас, само че за тях беше тежко, за нас също щеше да е мъчно, тъй като измежду нашите структури не е положително мнението за тях. Те взеха решението Радев да ръководи, а в този момент желаят импийчмънт.

„ В нашето общество съотношението на демократично към консервативното е 1 към 3. Затова е извънредно необичайно, че една група в обществото се пробва по недемократичен метод да постанова дневния ред на обществото, без да има право – приказвам за Политическа партия и Демократична България – с тракане на краче и тъпчене на конституционните правила не става. “

„ Най-приятният за мен миг беше, когато падна държавното управление на „ Петков “ – гражданският ми дълг беше изпълнен. Спряхме корупционните им практики, тъй като за мен най-лошият вид за България е Кирил Петков да е министър-председател “, завърши Тома Биков.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР