Когато приключите една връзка, вие започвате да се пазите от

...
Когато приключите една връзка, вие започвате да се пазите от
Коментари Харесай

8 типа бивши, от които да се пазите

Когато приключите една връзка, вие стартирате да се пазите от всичко, което ви плаши в държанието на някогашния ви. Дали просто се оправя зле с потока от объркващи страсти, или става рисков за вас или за себе си? Възможните реакции от негова страна могат да бъдат доста разнообразни. Да знаете по кое време да се пазите от възможни конфликти и съществени кавги с него е значимо, с цел да знаете по какъв начин ще продължите напред.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Макар че всеки човек реагира друго и за разлика от себе си при разлъка, това са някои от най-често срещаните топове неприятелски някогашен, от които би трябвало да се пазите:

Упоритият някогашен

Пише ли ви толкоз доста известия, че телефонът ви бръмчи, като че ли е обладан? Такъв вид някогашен може да отприщи лавина от текстови известия, позвънявания, а може би даже писма по пощата. От психическа позиция това е демонстрация на завладяващо държание, отказващо да пусне прочувствената връзка. Всъщност няма значение какво споделя, тъй като ще каже всичко, с цел да притегли вниманието ви. Трябва несъмнено да се пазите, в случай че усетите такова държание.

Изключителен преследвач в обществените медии

След раздялата някогашният ви е на всички места в профилите ви в обществените мрежи. Откъде знаете? Продължавате да получавате вести, че харесва остарели фотоси и се включва в мнения, оставени преди три години. Дори хора, които сте познавали от учебно заведение, ви пишат и ви питат за какво вашият някогашен е почнал да ги следва! Това държание произтича от потребността от надзор или от обезверен опит да останете свързани. Ако останат „ в крайник “ с вас посредством обществените ви медии, те се подлъгват, че към момента са част от живота ви. Така че е желателно да се пазите в такива моменти и да не ги допускате да имат достъп до фотоси и изявления от ваша страна. Разбира се, няма неприятно да останете другари в обществените мрежи, в случай че сте се разделили с положителни усеща, стига държанието му да не прекрачва посочените граници.

Кралската драматургия

Дали всяка среща е осъществяване, почтено за „ Оскар “? Един неприятелски някогашен превъзхожда в превръщането на елементарните диалози в подиуми от сапунена опера. Ако всяко другарство с него е изпълнено със сълзи и крясъци, това може да е демонстрация на прочувствената му неустойчивост, при която всяка страст се усеща прекомерно доста.

 с бившия; да се пазите 8 вида някогашни, от които да се пазите

Шампион по обвинявания

Когато някогашният ви упреква настойчиво за всичко, което се е объркало във връзката, това е освен това от просто сочене с пръст. Този пореден отвод да поеме каквато и да е отговорност е метод да играе ролята на жертва, постоянно с цел да отбрани егото си. Като трансферират цялата виновност върху вас, те заобикалят да се изправят пред личните си дефекти. Това е отказване, което пречи на способността им да се занимават със самоанализ и израстване. Трябва да се пазите това да не повлияе на вашето мислене, тъй като може съществено да ви разклати.

Синдром на доктор Джекил и господин Хайд

Един ден те са въплъщение на сладостта, а на идващия изригва вулкан от гняв. Потенциално рисковият някогашен, от който да се пазите, има неповторим гений за промени в настроението, които си съперничат с влакче в увеселителен парк. От психическа позиция това може да значи неразрешени прочувствени спорове или битка с идентичността. Помнете, че би трябвало да се пазите и да потърсите помощ, в случай че се стигне до там.

Ненадминат в стартирането на клюки за вас

Разпространяването на клюки или шерването на персонална информация след раздялата е тактичност, която някои някогашни употребяват, с цел да ви отмъстят или да подкопаят обществения ви престиж, с цел да ви наранят и да управляват описа след раздялата. Ако някогашният прави това, то би трябвало да се пазите, тъй като това нормално отразява надълбоко затвърден яд и некадърност да преработи края на връзката по здравословен метод. Става дума не толкоз за действителните събития, що се касае за основаване на картина, която да понижи репутацията ви.

 да се пазите 8 вида някогашни, от които да се пазите

Саботьор на бъдещи взаимоотношения

Новият ви любовен интерес получава мистериозни текстове, които го предизвестяват за вашите така наречен тъмни секрети. Поздравления, сблъскали сте се с лудия някогашен в режим на цялостен бойкот. Трябва да се пазите, а също така да предпазите и новия си другар. От психическа позиция това е демонстрация на неустановеност или отвод да се отпуснете. Въпреки че в никакъв случай не бихте се върнали при някого, който е употребявал подмолни средства, с цел да съсипе любовния ви живот, лудият някогашен прави всичко допустимо, с цел да ви резервира като алтернатива. Дори и да ви отблъсне още повече.

Човекът с нежеланите дарове

Представете си, че намирате непредвидени дарове на прага или в офиса си дълго след края на връзката. Въпреки че в началото може да наподобява благо, непрекъснатото подаряване на дарове от някогашния постоянно е сигнал за обезверена потребност да бъде в живота ви и би трябвало да се пазите. Тези дарове не са просто знаци на любов, а физическо проявяване на отхвърли да приемете раздялата. Не става въпрос единствено за поддържане на връзката – те упражняват фина форма на надзор и наличие в живота ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР