Когато приключите една връзка, има някои неща, които не можете

...
Когато приключите една връзка, има някои неща, които не можете
Коментари Харесай

8 сценария, при които не можете да бъдете приятели с бившия

Когато приключите една връзка, има някои неща, които не можете да вършиме с някогашния си. В момента, в който сложите завършек на едни връзки, се появяват комплицирани и объркващи страсти. Може да е мъчно да определите тъкмо какво чувствате. Ако сте били дружно дълго време, това е съвсем като да скърбите за края на една ера. Но в случай че тази връзка не е завършила по трагичен и разстройващ метод, да вземем за пример невярност или нещо сходно опустошително, остава фактът, че сте прекарали доста време с този човек. Споделяли сте мемоари. В подобен случай може би ще желаете да го запазите в живота си.

Ако желаете да задържите някогашния си в живота си, би трябвало да се случи решителна смяна. Например би трябвало да преминете от зоната на взаимоотношенията към зоната единствено на приятелите с ясното желание в мозъка. Ако съумеете да извършите това, изцяло допустимо е да останете другари с някого, с който в миналото сте били във връзка.

 infomax-logo-50-15-HW

Ако обаче сте изцяло и безпределно влюбени в него, тогава има възможност другарството да ви докара единствено до пъклен доста блян и злощастие. Тогава вие е можете да сте другари.

Животът е комплициран, нали?

Има позитивни страни на другарството сред някогашни сътрудници, само че има някои обстановки в живота, в които просто не можете да останете другари с някого, с който постоянно сте имали кавги.

Имали сте сантиментална връзка

Ако непрекъснато се обърквате в възприятията си към някогашния си другар, да сте другари просто не е алтернатива за вас Не можете да продължите с вашите чисти връзки, в случай че в действителност сте имали сантиментална връзка. Цялата връзка може да ви се стори странна.

Лудо влюбени сте в него

Не е изключено да сте се държали самоуверено и да сте скъсали по взаимно единодушие с някогашния си, замисляйки се за това, което е било, желаете ли да сте към момента в тази връзка? Понякога една връзка има потребност от разлъка, с цел да разбере същинската си стойност. Затова не е целесъобразно да сте другари по-късно, в случай че сте се чувствали зле с този човек. Също по този начин, в случай че този човек няма предпочитание да се вижда с вас още веднъж, не можете да бъдете другари, колкото и да ви се желае.

 не можете 8 сюжета, при които не можете да бъдете другари с някогашния

Мисълта, че е с някоя друга, ви побърква

Не става въпрос единствено за ревнивост, тъй като има случаи, в които знаете сигурно, че в никакъв случай повече не бихте излизали с този човек. В същото време обаче не можете да понесете мисълта, че той може да бъде благополучен с друга. Много дами са попадали в тази обстановка, тъй че не се тревожете. Просто преустановете контакт с него, с цел да не страдате ненужно.

Няма какво да спечелите

Наистина, има ли смисъл да поддържате контакт с някогашния или да останете другари, в случай че в действителност не можете да спечелите нищо от новата връзка? Ако е по този начин, по-добре стойте надалеч.

Той е скучен

Бившият ви другар е огромен досадник, който се нуждае от вашето наличие даже след раздялата? Обажда ли ви се и ви моли за помощ непрекъснато. Ако е по този начин, може той просто да ви употребява, тъй че не му позволявайте да ви унижава. Просто не можете да бъдете другари с този човек.

Бившият ви е захвърлил

Да сте другари с някогашния ви не е неразрешено и има доста обстановки, при които това е нещо естествено. Но има и такива като това той да ви е зарязал с разрушено сърце, в които просто не можете да поддържате повече връзки с него, още повече другарски. Просто не можете да останете покрай подобен човек, изключително пък в случай че той ви е изневерил.

 не можете 8 сюжета, при които не можете да бъдете другари с някогашния

Ревнувате някогашния си

Може и да сте скъсали с някогашния си, само че подготвени ли сте да се откажете от него поради някой различен? Ако сте скрито влюбени или се измъчвате от досадните видения, че някогашният ви се среща с някой различен, с изключение на с вас, просто не можете да бъдете другари.

Свободен сте и търсите обич

Свободни ли сте и обезверено ли търсите обич? Ако ви липсва любовта, само че не можете да намерите индивида за вас, това не значи, че би трябвало да се вкопчвате още веднъж в някогашния си. Дори в случай че към този момент сте близки, стойте настрани от него за известно време, до момента в който не намерите човек, който в действителност цените. Дайте си опция да се излекувате и да преминете през този развой, след това всичко ще е по-лесно, ще видите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР