Когато приключите дадена връзка, със сигурност имате нужда от почивка

...
Когато приключите дадена връзка, със сигурност имате нужда от почивка
Коментари Харесай

6 признака, че най-после сте готови отново за излизане на срещи

Когато приключите дадена връзка, сигурно имате потребност от отмора и не ви е до излизане на срещи. Нормално е да ви би трябвало време, с цел да се справите с болката, която ви е била нанесена. Обикновено не е елементарно да забравите всички неприятни събития, които сте имали с последния ви сътрудник, тъй че умерено.

Когато усетите, че е пристигнало времето за ново начало, би трябвало да усещате, че вие още веднъж можете да обичате, без да се притеснявате, че някой отново ще ви нарани. Всеки има потребност от това да обича и да бъде обичан. Новата страст, която изпитвате, може да ви върне още веднъж в добра форма, а това ще се отрази изцяло на вашето всекидневие.

Представяме ви шест от признаците, че вие още веднъж сте подготвени за излизане на срещи, без да се притеснявате от нов крах на любовната сцена.

Преодолели сте последната разлъка.

Сърцето ви не би трябвало да бъде излекувано на 100 %. Образно казано обаче, то би трябвало да бъде зашито задоволително добре, с цел да се оправи с нова обич. Не желаете да влезете в нова връзка прекомерно рано и в последна сметка да нараните другия човек, тъй като не желаете да се обвържете още веднъж. Знайте къде стоите. Знайте какъв брой доста може да понесе сърцето ви. Ако към този момент се интересувате единствено от нещо повърхностно, това е добре. Просто се уверете, че сте уведомили другия човек, с цел да няма смесени сигнали.

Работили сте върху това да станете по-независими.

Не желаете да влизате във връзка, тъй като се страхувате да оцелеете сами. Не би трябвало и да го вършиме, тъй като чувствате, че нямате нужното, с цел да се грижите за себе си. Трябва да докажете на себе си, че можете да се справите. Трябва да покажете, че сте способни да се издържите прочувствено и на практика. Не бива да влизате във връзка, тъй като имате потребност от сътрудник. Трябва да влезете във връзка, тъй като желаете сътрудник.

Не си налагайте да бъдете във връзка.

Не желаете да се връщате в басейна за запознанства прекомерно рано, тъй като смятате, че би трябвало. Не желаете да бъдете притискани от обществото да измененията положението на връзката си, преди да сте в действителност подготвени. Ако отивате на среща, уверете се, че връзката е налице. Уверете се, че това е нещо, което в действителност желаете да извършите. Това не би трябвало да е нещо, което смятате, че би трябвало да извършите, защото сте били сами толкоз дълго.

Имате добра визия какво желаете от една връзка.

Не е нужно да измисляте цялото си бъдеще. По-лесно е обаче да започнете излизането на срещи, откакто сте определили кои качества в колегата са значими за вас и кои разрушават връзката. По този метод можете да задраскате някои хора напряко от листата си. Няма потребност да губите време с тях. Можете да преминете напряко към човек, който има по-голям капацитет.

Опитвате се да се отървете от токсичните си черти.

Не сте съвършени. Вие също имате своите неточности. Имате своята неустановеност. Може да сте били прекомерно ревностни в последната си връзка или постоянно да сте подслушвали известията на колегата си. Това е, тъй като имате проблеми с доверието, би трябвало да работите върху това да се чувствате по-сигурни в себе си. Трябва да сте сигурни, че ще влезете в идната си връзка с допустимо минимум багаж. Няма да бъдете съвършен сътрудник, само че значимото е, че се пробвате да извършите всичко допустимо.

Разбирате цената си.

Не е правилно, че би трябвало да обичаш себе си, преди някой различен да може да те обича. Въпреки това, в никакъв случай не би трябвало да се задоволявате с по-малко, в сравнение с заслужавате. Когато знаете цената си, е по-лесно да отсеете хората, които се отнасят с вас с неуважение. Въпреки че е мъчно, би трябвало да се опитате да си напомните какъв брой сте красиви, интелигентни и мощни. Напомнете си, че не е нужно да се навеждате обратно, с цел да накарате връзката да работи. Правилният човек ще види цената ви през цялото време.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР