Когато през септември Брайън Майерс спасява живота на куче от

...
Когато през септември Брайън Майерс спасява живота на куче от
Коментари Харесай

Осиновено куче от приют спаси живота на стопанина си по най-благородния начин

Когато през септември Брайън Майерс избавя живота на куче от подслон, той не чака, че то ще му върне услугата.

Миналото лято 6-годишна немска овчарка на име Сейди е предадена в приюта за животни Рамапо-Берген в Ню Джърси. В приюта възрастното куче изглеждало комплицирано и изгубено.

Служителите на приюта схванаха, че Сейди е лоялно и извънредно интелигентно куче, само че нейната раздразнителност в обкръжението на мъже и защитна природа затрудняваха настаняването ѝ в нов дом.

 Куче от подслон избавя живота на индивида, който преди малко го е избавил

„ Когато пристигна за първи път, тя беше малко резервирана и не беше сигурна какво се случва “, споделя Хедър Центрела, управител на фронт офиса в приюта за животни в Рамапо-Берген. „ В приюта тя стана малко затворена, тъй че знаехме, че ще има потребност от умел дом с някой, който е толерантен. “

Месец по-късно Брайън Майерс влиза в приюта и незабавно вижда Сейди. След като научава, че тя има проблеми с мъжете, той се заклева да промени това.

„ Усетих, че е ужасно куче, и взех решение да я осиновя още в първите 30 минути “, сподели Майерс. „ Тя скочи в колата ми и развихме мощна връзка. Успях да се оправя с проблемите, които имаше, и се ангажирах да ѝ дам дома и любовта, които заслужаваше “.

Майерс и Сейди стават най-хубави другари и се привързват необикновено доста. Но няколко месеца по-късно Сейди едвам не губи фамилията си за повторно.

Една вечер Майерс и Сейди са сами у дома, когато той получава инсулт. Майерс се свлича на земята и виждайки, че татко ѝ изпитва болежка, Сейди отхвърля да го напусне. Тя облизваше лицето му, с цел да го държи безсънен, и лаеше, с цел да предизвести квартала, че нещо доста не е наред.

 Куче от подслон избавя живота на индивида, който преди малко го е избавил

Майерс не можеше да се изправи, по тази причина Сейди знаеше, че би трябвало да води стопанина си на безвредно място. Майерс се хванал за нашийника на Сейди, а вярното куче знаело какво да направи – и почнало да го дърпа през стаята към телефона му.

„ Тя знаеше, че имам проблеми и беше обезпокоена “, споделя Майерс. „ Хванах я за нашийника ѝ и тя знаеше, че би трябвало да ми помогне, с цел да получа нужната ми помощ. Тя стартира да дърпа с всички сили. С нейна помощ съумях да се придвижа по пода, с цел да взема телефона си. “

Майерс е изписан от болничното заведение и е настанен в рехабилитационен център, където работи за възстановяване на положението си. Докато татко ѝ отсъства, Сейди живее при фамилията му и отброява минутите досега, в който ще може да го види още веднъж.
Майерс се обажда у дома посредством видео диалози. Той споделя, че когато Сейди го чуе, само че не го види е много объркана и стартира да плаче, тъй като желае да е с татко си.

Той я успокоява, като и споделя, че всичко е наред и прави всичко допустимо с цел да се прибере по-скоро вкъщи, с цел да бъдат още веднъж дружно.

 Куче от подслон избавя живота на индивида, който преди малко го е избавил

Майерс се надява, че шерването на историята му ще помогне на другите да схванат какъв брой невероятни могат да бъдат кучетата от приюти. Той в никакъв случай не се отхвърля от Сейди и в най-тежкия му миг тя отхвърля да се откаже от него.

„ Липсва ми извънредно и нямам самообладание да я видя и да я обичам още повече, в сравнение с до момента “, споделя Майерс. „ Обещавам да й дам най-хубавия живот, който може да има, и в никакъв случай няма да не помни нейната преданост и подвиг в една доста страшна нощ. “

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР