Когато преди 5 години Поетите стартира като видео проект с

...
Когато преди 5 години Поетите стартира като видео проект с
Коментари Харесай

ПОЕТИТЕ Live празнува Коледа в зала 1 на НДК

Когато преди 5 години Поетите започва като видео план с рецитал на „ Да се завърнеш в бащината къща ” (Димчо Дебелянов), изпълнен на Терминал 2 (София) от Владо Пенев, никой няма визия какъв брой огромен ще стане този план. Следват още видеа, изпълнени от разнообразни артисти и на разнообразни местоположения, които доближават милионна публика в обществените мрежи. На 9 октомври в препълнената зала на Sofia Live Club всички тези артисти се събират, с цел да показват обичаните си стихотворения. Следват десетки участия и разпродадени зали в София, Варна, Бургас, Пловдив, Копривщица, Созопол, Лондон и Рим.

Поетите Live излъчва няколко от събитията си онлайн по време на пандемията и става най-продаваното събитие в историята на Стриймър БГ.Проектът освен връща поезията още веднъж на мода, само че въодушевява десетки други артисти и елементарни хора да записват и излъчват рецитали онлайн, както и на сцена.

За да отбележат за следващ път любовта си към поезията, на сцената на НДК на 21 декември излизат едни от най-обичаните български артисти: Владо Пенев, Бойко Кръстанов, Весела Бабинова, Захари Бахаров, Иван Бърнев, Луиза Григорова - Макариев, Малин Кръстев, Юлиан Вергов, Теодора Духовникова и маестро Антони Дончев.

Билети:
https://bit.ly/3yvRkbK

Follow Поетите Live:
Instagram: https://bit.ly/3STXBq0
Фейсбук: https://bit.ly/3CQ8i79

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР