Когато Патриция Реджиани се омъжва за Маурицио Гучи, изглежда така,

...
Когато Патриция Реджиани се омъжва за Маурицио Гучи, изглежда така,
Коментари Харесай

Черната вдовица Патриция Реджиани – палачът на Гучи

Когато Патриция Реджиани се омъжва за Маурицио Гучи, наподобява по този начин, като че ли е съумяла да стигне до портите на парадайса. Тя е богата, млада и обществено умна, приликата ѝ с Елизабет Тейлър не може да подценена от никого. Нейният брачен партньор е правоприемник на фешън империя, която диктува разпоредбите на хайлайфа в Италия и в света. Вече нищо не може да спре двойката да реализира своите триумфи или най-малко по този начин си мислим. За страдание това е единствено забележимата картина за публицисти, папараци и публиката, връзките сред двамата припомнят за красивата гниеща ябълка, която постоянно стартира да скапва усета си от вътрешната страна, въпреки и да остава блестящо алена в касетката измежду останалите плодове.

След известно време двамата се развеждат и дават нова храна за размисъл на италианското общество, само че това надалеч няма да бъде краят на книгата. Маурицио е убит във фоайето на офиса си на 27 март 1995 година Неговата брачна половинка Патриция ще отхвърля всичко по време на делото през 1997 година и не се отхвърля от парите на своя брачен партньор, около тях борба се води и за името на компанията. Бащата на Маурицио към този момент осъзнава грешката на сина си и даже ще съобщи, че това е обществен катерач с една единствена задача – парите. Защо се стига до убийството на един от най-известните хора в страната? Патриция стартира да се тормози, че губи позиции и се тормози, че други млади дами вероятно ще се възползват от нейния рицар. Изневерите не са нещо непознато, само че проблемите стартират, когато позициите ѝ за фамилното имане се отразяват още по-жестоко.

Жената е безапелационна, че най-вероятно ще бъде изместена от тази линия и след развода прави всичко допустимо, с цел да открие наемен палач, който да подсигурява, че всички доходи ще се отразят в нейната банкова сметка. След убийството, някогашната брачна половинка вади и подправено завещание, с цел да може да съобщи и своите стремежи. Нещо се случва в съзнанието на дамата, изключително откакто се ражда в богато и заможно семейство в Милано. Нейният татко съумява да направи цяло положение от бизнес с камиони, обезпечава бляскав живот на своята брачна половинка и даже подсигурява по-щастлив живот, отваряйки вратите за високата каста.

Тя постоянно ще бъде забелязвана на красиви събирания и постоянно ще е ослепителна, като тъкмо това ще завоюва вниманието и на Маурицио. Като внук на дядо Гучи, той наследява компанията във Флоренция през 1921 година и продължава да я развива, предоставяйки красиви дамски чанти, костюми и дизайнерски рокли. Само роклите генерират облага от 11 милиарда $ през 2019 година Да се върнем на звездната двойка. През 1972 година двамата подписват брак и стават светлината на вечерта. Всеки желае да е на тяхното място и всеки желае да ги следва по стъпките. В един миг са измежду специфичните посетители на Жаклин Кенеди Онасис, в идващият са поканени в един от първокласните жилища в Манхатън, снимат се в някои от първокласните ски курорти и още доста други.

Реджина ражда и две дъщери – Алесандра и Алегра, с изключение на майка, тя е персонален консултант на Гучи, само че той самият стопира да слуша, когато нейният татко Рудолфо умира през 1983 година Маурицио съумява да завоюва 50% от нейната компания и се пробва да подкрепи своя личен бизнес. Реджина е извънредно обезпокоена и даже гневна, тъй като нейният брачен партньор не съумява да резервира логото на компанията, също така в никакъв случай не се прибира или просто намира какво да прави, само че не и да им обърне внимание. В един миг излиза наяве, че точно Маурицио купува другата част от тираджийският бизнес, като по-късно я продава на братовчедите си и на чичо си. Те от своя страна ще се постараят да я разорят до 1993 година и в действителност реализират тъкмо това. Реджина по този начин и не съумява да реагира на време и става по-бясна и по-бясна на брачна половинка си.

Една вечер Маурицио просто събира багажа и си потегля, а по-късно през 1994 година ще се разведе със своята обичана, като оставя сумата от 1.5 милиона $ за годишна прехрана. По това време мнозина поучават Маурицио да си наеме защита, само че той самият не счита, че ще се стигне до някакви по-сериозни ограничения и тъкмо затова ще заплати с живота си. Неговата нова другарка Франчи ще стартира да се оплаква, че непрекъснато е следена от Патриция, на всички места се появява и продължава да упражнява един доста сериозен тормоз. Маурицио стопира да подвига телефона, стопира да се среща с нея, въпреки и от време на време в действителност да се постанова да приказват, само че още веднъж няма проблеми. Бившата брачна половинка изпраща писма с аудио касетки и стартира да изсипва злобата си по този метод, само че това още веднъж не оказва помощ.

И по този начин в 8 часа и 30 минути сутринта, Гучи идва в офиса си на 27 март 1995 година Портиерът мете пода във фоайето, когато проехтяват изстрелите. По дизайнера са пуснати цели четири патрона. Три от тях влизат в тялото, а четвъртия е съдбовен и пробива черепа на жертвата. Необходими са цели 2 години на полицията, с цел да успее да откри връзката сред нея и килъра. Истината излиза през 1997 година, когато един от съучастниците на Патриция ще стартира да се хвали за своя необикновен триумф. За страдание се хвали на неверния човек и той бързо се обажда в полицията. Започва подслушване, което ще докара до още по-големи проблеми и най-после през 1998 година ще има ново дело за ликвидиране.

Докато Патриция отхвърля, че е плащала сумата от 365 000 $ за убийството, само че нейните съучастници са на друго мнение и ще описват всичко в елементи. Най-накрая и самата тя ще е подготвена да признае всичко, което в действителност се е случило и крайният резултат по никакъв метод не е позитивен, освен това за никого. Най-накрая даже ще съобщи, че осъщественото закононарушение си е заслужавала всяка лира. Наричат я „ Черната вдовица “ и я осъждат на 29 години в пандиза. През 2011 година и оферират да я пуснат под гаранция, само че тя отхвърля, тъй като в никакъв случай не е работила през целия си живот, с цел да стартира тъкмо в този момент. През 2014 година е освободена и работи в бижутерски магазин на име Бозарт. Пред камерата признава, че е имала потребност от палач, тъй като очите ѝ не били толкоз положителни и щяла да пропусне.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР