Когато отскоро се срещате с някого и сте в много

...
Когато отскоро се срещате с някого и сте в много
Коментари Харесай

4 от най-често срещаните проблеми в една нова връзка

Когато неотдавна се срещате с някого и сте в доста занимателния и трогателен стадий на една нова връзка, може да е мъчно да видите алените знамена. Споровете може да са знак, че не сте съвместими или подобен, че напредвате в връзките си, тъй като мислите за значими неща. Има някои кавги, които могат да бъдат много нездравословни за новите взаимоотношения, и такива, които могат да оказват помощ на двойката да се сближи, в случай че се подходи вярно.

Ето и някои от най-често срещаните проблеми в една нова връзка.

Проблеми с доверието

Отварянето на душата ви към нов сътрудник може да отнеме време и не е належащо да бързате с интимността. Но в случай че се карате поради проблеми с доверието първоначално, основите ви може да не са задоволително здрави, с цел да изградите постоянна нова връзка. Ако единият или и двамата сътрудници лъжат, елементарно ревнуват или като цяло нямат религия в другия, това може да докара до неприятни кавги.

Няма спечелили, когато става въпрос за проблеми с доверието. Или има основателна причина да няма мощно равнище на доверие във връзката (което е лошо), или няма причина за подозрения и съмнения, само че кавгите въпреки всичко се случват (което е също толкоз лошо). Придвижването напред в нова връзка без това доверие един в различен ще затрудни отпущането и образуването на дълбокото равнище на фамилиарност, належащо за установяването на трайни взаимоотношения.

Бъдещето

Караниците за бъдещето могат бързо да се разгорещят, тъй като става въпрос за хипотетични обстановки. И въпреки че може да сте доста прочувствено привързани към своето виждане за това какво желаете да има в бъдещето, може да е мъчно да си визиите ясно това, което предлага сътрудникът ви в нова връзка. Не е проблем да сте прочувствени тук, стига да почитате желанията на другия, да се изслушвате изцяло и двамата да сте подготвени на компромис.

Ако никой от вас не може или не желае да направи компромис (например, в случай че единият желае деца, а другият – не), тази свада въпреки всичко има значима цел, защото може да покаже, че не сте на едно мнение за това какъв живот желаете да водите. Понякога е по-добре да разберете това по-рано, в сравнение с по-късно.

Контрол на времето

Разбираемо е, в случай че желаете да прекарвате цялото си свободно време с новата си половинка, когато започнете да се срещате за пръв път. Периодът на медения месец се случва на всеки и ние няма да го съдим. Но когато пристигна време да излезете на въздух, в случай че единият сътрудник се пробва да управлява по какъв начин другият прекарва времето си, сте напът да се стигне до неприятни кавги.

Контролирането на това по какъв начин някой прекарва времето си и с кого го прекарва, не е симптом за здрава нова връзка. Важно е да имате външни ползи и връзки, с цел да не се постанова да разчитате на колегата си да задоволява всичките ви прочувствени потребности. Зависимостта един от различен не е от изгода за връзката ви.

Ако се карате за това по какъв начин да прекарвате времето си, единият или и двамата може да не са прочувствено подготвени за сериозна нова връзка. Да не приказваме, че това равнище на надзор може да е симптом на прочувствено принуждение.

Установяване на граници

Установяването на метода, по който желаете да прекарвате времето си, е образец за значима граница, която би трябвало да поставите в нова връзка. Затова дано поговорим за границите. Понякога хората преднамерено ги минават, само че когато сте в нова връзка, може да е елементарно инцидентно да нарушите някоя граница.

Например, до момента в който вие може да нямате нищо срещу да признаете, че фамилията ви не е съвършено, и нямате нищо срещу да разкажете на колегата си за неговите дефекти. Той обаче може да не желае да приказва отрицателно за фамилията си. Ако инцидентно преминете границата и критикувате някой от членовете на фамилията им по метод, който не им е прелестен, това може да докара до много огромна свада и това е обикновено.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР