Когато някой започне да ходи на срещи, често се пита

...
Когато някой започне да ходи на срещи, често се пита
Коментари Харесай

6 тайни за успех в срещите

Когато някой стартира да върви на срещи, постоянно се пита има ли някакви секрети за триумф. Не всяко излизане с човек от противоположния пол може да бъде ужасно, вълнуващо и водещо до освен това от просто едно кафе. Така че би трябвало да знаете, че едно отчаяние не трябва да ви отхвърля от целия развой.

Ето още няколко секрети за триумф, които ще ви създадат по-успешни, когато излизате:

Определяне на граници

Една от главните секрети за триумф в запознанства, което ни разрешава да направляваме прочувственото си положение и да поддържаме здравословна и уважителна връзка с другите, несъмнено е слагането на граници. Представете си го като обрисуване на предпазен кръг към сърцето ни, който подсигурява, че към нас се отнасят с обич, грижа и внимание.

Когато слагаме граници, ние откриваме ясни насоки за запознанства за това по какъв начин желаеме да се отнасят с нас и какво е задоволително във взаимоотношенията ни. Като търсим секрети за триумф и слагаме граници, ние сътворяваме пътна карта за здрави и пълноценни връзки. Научаваме се да споделяме „ не “, когато нещо не подхожда на нашите полезности или ни кара да се усещаме неловко. Даваме приоритет на грижата за себе си и се уверяваме, че не жертваме благосъстоянието си в името на връзката.

 секрети за триумф

Оставете предишното зад тила си

Като оставяме предишното зад тила си, ние отваряме сърцата си за завладяващата магия на сегашния миг, освобождавайки се от мъчителните мемоари за някогашните си връзки. Това е от тези секрети за триумф, които доста хора ще ви кажат, само че самите вие  би трябвало да запомните и да прилагате. Това е като да създадем скок на вярата, доверявайки се, че Вселената е подготвила нещо неизмеримо за нас.

Освобождавайки се от хватката на предишното, ние сътворяваме пространство за разцъфване на нова обич. Такива секрети за триумф ви предизвикват да давате на всеки нов човек чиста страница, без да го съдите въз основа на опита с други хора. Като оставите предишното зад тила си, създавате пространство за разцъфтяване на същински връзки и можете същински да оцените неповторимите качества на всеки евентуален сътрудник.

Прегърнете отхвърлянето

Да приемете отхвърлянето значи да го разглеждате като опция за развиване, а не като отражение на вашата стойност. Всъщност това е като да бъдете устойчив боец, подготвен да се учи и усъвършенства с всеки опит. Отхвърлянето не е задънена улица, то е пренасочване към нещо по-подходящо за вас. Така че носете белезите си от отменяне с горделивост, знаейки, че сходни секрети за триумф ви доближават към подобаващия сътрудник.

 6 секрети за триумф в срещите

Избягвайте да се криете

Една от главните секрети за триумф в срещите, които предизвикват съпричастността и уважението в областта на актуалните запознанства, е да се заобикалят призраците. Това е като да изчезнеш безследно във въздуха и да оставиш другия човек да се чуди какво се е объркало. Вместо това изберете да бъдете грижлив и деликатен сътрудник, подготвен да води открити и почтени диалози.

Това е като да имате смелостта да кажете: „ Хей, това не работи за мен, само че аз оценявам теб и времето ни дружно. “ Като избягвате призраците, вие признавате значимостта на възприятията и страстите на всеки човек. Това е като да се поставите на негово място и да се отнасяте с него по този начин, както бихте желали да се отнасят с вас. Не забравяйте, че всеки човек заслужава привършване и изясненост, без значение какъв брой къса е била връзката.

Останете в сигурност

Безопасността работи като щит, който ви защищава от щета и ви насочва към позитивни взаимоотношения. Изграждате солидна основа на сигурност и доверие в живота си, като оставате в сигурност. Това постоянно включва предприемане на нужните защитни ограничения, като да вземем за пример срещи на публични места, известяван на непосредствен човек за проектите ви и нерешителност при шерване на персонална информация.

Даването на приоритет на сигурността ви е знак за обич към себе си и грижа за себе си, което демонстрира, че цените себе си. Това е от тези секрети за триумф, които носят и вашата персонална сигурност.

 секрети за триумф

Фокус върху интелигентната и ясна връзка

Ако сте любопитни за всички секрети за триумф, тази се откроява като златна. Тя проправя пътя за същински връзки и спомага за по-дълбокото схващане сред сътрудниците. Овладявайки интелигентната и ясна връзка, вие се превръщате в ловък преводач на страсти, като гарантирате, че сътрудникът ви в действителност ви чува и схваща. Това предписание подхранва открития разговор, като ви предизвиква да слушате деликатно и да отговаряте със съпричастност.

Подобна връзка постоянно отваря вратата за уязвимостите и честността, което някъде кара и колегата ви да се усеща в сигурност, с цел да изрази своите потребности и стремежи във връзка с връзката.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР