Когато някой ви каже, че се нуждае от пространство, това

...
Когато някой ви каже, че се нуждае от пространство, това
Коментари Харесай

Как да му дадете пространство, без да го загубите?

Когато някой ви каже, че се нуждае от пространство, това може да е най-трудното нещо. Но научаването по какъв начин да му дадете пространство може да избави връзката ви. И назад – страхът да не го загубите може да ви тласне точно към това – да го обсебите, да му пишете и звъните непрестанно, с което ще постигнете противоположния резултат. Вижте какво да вършиме:

 

Дайте му нужното пространство, в действителност!

Ако той ви е изискал пространство, направете го. В противоположен случай единствено ще го отблъснете. Може би усеща, че нещата се развиват прекомерно бързо и се опасява от това. Ако усеща, че се влюбва във вас, може да се тревожи, че ще изгуби надзор над страстите си или че ще бъде засегнат (особено в случай че има горчив опит). 

 

Не се дръжте ядосано. Ако му давате място, направете го с отворено сърце, макар че имате чувството, че като че ли всичко се срутва. Но това не значи, че ви ще завърши. Ако му дадете място, до момента в който се държите ядосано и възмутено, ще го стресирате още повече.

 

Приберете телефона си. Проверката на телефона ви на всеки пет минути за неговите известия няма да направи това по-лесно. Когато някой изиска пространство, той няма да ви изпрати SMS. Също по този начин, това значи, че също не би трябвало да му се обаждате или пишете. Изчакайте той да се свърже с вас, когато е подготвен. Ако не го направи, ясно ви е, че той е взел своето решение.

 

Няма опрощение да говорите с него. Не си търсете аргументи да му пишете или да му се обадите. Уважавайте желанията му. Може да сте имали тежък ден на работа или да сте видели нещо в действителност смешно, само че кажете на някой различен какво се е случило. Ако някой изиска пространство, не намирайте причина да нахлуете още веднъж в него.

 

Без преследване! Естествено, когато усещаме, че губим някого, се приближаваме до него от боязън да не го пуснем, само че това единствено ще го накара да се отдалечи от вас. Не е нужно да го гоните. Ако желае да бъде с вас, той ще се върне самичък. 

 

Не го следете в обществените медии. Знаем, че е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи, само че си починете от обществените медии. Стойте настрани и оставете това да провокира интереса му. Ако ви е мъчно, напомняйте си, че по този начин е доста по-вероятно той да ви потърси, в сравнение с в случай че го преследвате и му досаждате. 

 

Отделете това време за себе си. Не губете сила да мислите за него и да се чудите какво прави. Вместо това използвайте момента, с цел да се концентрирайте върху вас и това, което желаете от живота си.

 

Дръжте се заети. Намерете си занимание, работа и бъдете непрекъснато ангажирани. Имате семейство и другари, които в действителност ви обичат такива, каквито сте. Прекарайте време да се свържете с тези хора и да почувствате тяхната обич и поддръжка. Каквото и да се случи, значимо е да знаете, че те са тези, които постоянно ще бъдат до вас.

 

Повтаряйте си, че всичко ще бъде наред! Ако той е вашият човек, скоро ще сте дружно на вихъра на любовта си, а в случай че не е, най-малко ще го знаете, с цел да продължите напред. 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР