Когато най-голямата коалиция спечелила изборите те кани на разговори нормалното

...
Когато най-голямата коалиция спечелила изборите те кани на разговори нормалното
Коментари Харесай

Даниел Митов: От тук нататък ще реагираме според начина, по който Има такъв народ действат

" Когато най-голямата коалиция спечелила изборите те кани на диалози естественото и виновното политическо държание е най-малкото да отидеш и да чуеш какво споделят и да проведеш диалози по избрани цели. Ние бяхме подготвени и с преговорни диалози и с диалози по политики. Не е нужно да се демонстрира такава надменност и политическа незрялост ". Това съобщи Даниел Митов, откакто върна мандата на президента Румен Радев.

" Когато хората са отредили съотвените места на политическите празненство в Народното събрание, не може да се заобикаля най-голямата. Ние по този начин четем резултатите от изборите ", добави той.

" Към " ИТН " не знам какви упования мога да имам. На България й е необходим постоянен и стабилен политически кабинет. Политическата отговорност лежи върху тях и ние от тук нататък ще реагираме съгласно метода, по който те работят. Нашата политическа линия ще е виновна, както до момента ", съобщи Митов.

" Конституционната процедура допуска две решения - връщането на мандата е едното от тях, което направихме през днешния ден, тъй като не намерихме поддръжка и предпочитание за разгвор. Приемаме всяко решение на останалите политически партии. Не предложихме състава и структурата в Народното събрание, тъй като смятама, че там към този момент се завърнаха най-ужасните порочни практики. Гласуване с непознати карти, опити да се трансформират правилници, а българските жители няма нуждат да бъдат очевидци на низости ", уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова.

" Много бих желала да забележим конструкция, състав, цели, политики от Има Такъв Народ. Не сме чули към този момент две седмици нищо по тези въпроси ", съобщи Атанасова. " Ние не знаем дали те имат някакви решения и оферти за бъдещото развиване на страната ни ", уточни тя.
https://www.facebook.com/btvnews/videos/212950146881522
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР