Когато навлезете в сериозна връзка може да сте сигурни в

...
Когато навлезете в сериозна връзка може да сте сигурни в
Коментари Харесай

10 неща, които не подозирате, че го изнервят

Когато навлезете в сериозна връзка може да сте сигурни в някои от вашите привички, че го изнервят мъжа до вас. Дори той не постоянно да го демонстрира има неща, които не му харесват. За вас това може да са елементарни неща от всекидневието ви, само че за него несъмнено са призрачен сън. Просто като мъж той няма да си признае, а вие няма да и да подозирате какво се случва.

 10 неща, които не подозирате, че го изнервят

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW  

Ето някои от нещата, които в никакъв случай не сте предполагала, че го изнервят индивида до вас.

Преструвате се, че хъркате шумно

Дали приятелят ви спи леко? Чудесно! Намерили сте идеалния метод да го раздразните – престорвате се, че хъркате шумно и го обезпокоявате. В началото той няма да ви каже и ще се прави, че не ви чува. Вие обаче може да сте сигурни, че това не е прелестно и сигурно не му харесва. Дори до този миг да не сте си мислили за неща като хъркането, че го изнервят индивида до вас, в този момент към този момент знаете отговора.

Не отговаряте непосредствено на въпросите му

Ако мъжът ви е спрял да ви обръща внимание, тъй като е ангажиран в работата или по друга причина, и вие търсите способи „ по какъв начин да ядосате гаджето си “ – ето един от тях. Не отговаряте непосредствено на въпросите му или можете също по този начин да давате отговори „ Да “ и „ Не “ на всичко, което ви пита. Това може да е от нещата, за които не сте предполагали че го изнервят, само че несъмнено е по този начин.

 10 неща, които не подозирате, че го изнервят 10 неща, които не подозирате, че го изнервят

Пригответе ядене, което не му харесва

Казват, че пътят през сърцето на мъжа минава през стомаха му, само че в случай че би трябвало да го ядосате, тогава би трябвало да приготвите нещо, от което той се опасява да яде. Това също е в челото на неща, за които може да сте сигурни, че го изнервят.

Задавате досадни въпроси

Ако мъжът ви не обича да му задавате досадни въпроси, раздразнете го, като го вършиме. Това, което е досадно, може да е друго при другите хора, по тази причина го питайте инцидентни неща, които не обича да му задават. Например, в случай че гаджето ви не обича да го питат дали ви обича, продължавайте да го питате това.

Отговаряйте на текстовите му известия с GIF-чета

Някои от най-досадните известия, които можете да изпратите на гаджето си, могат да бъдат GIF-чета. Това е едно от нещата, за които би трябвало да сте сигурни, че го изнервят.

Променяте паролата му за Netflix

Ако гаджето ви обича да гледа сериали в Netflix, и вие измененията паролата, ще го раздразните. Може да не му казвате по кое време, до момента в който той не ви обсипе с похвали и обич. Може би няма да си признае за такива номера, че го изнервят, само че вътрешно той няма да си откри място, до момента в който не възвърне контрола си назад.

Скривате мобилния му телефон

Ако се колебаете за това какъв номер да му извършите, може да сте сигурни в моментите, когато телефонът му липсва, че те го изнервят. Мобилните телефони са джаджи, които всички желаеме от самото начало. Скривате го или го държите на място, където той не може да го откри – несъмнено неприятен метод да се закачате с половинката си, даже желанията ви да са положителни.

Правите смешни физиономии

Ако вършиме смешни физиономии, когато той е ангажиран, и го молите да прави същото – това сигурно ще го подразни. Ще усетите, че го изнервят сходни неща, само че може би няма да ви каже тъкмо това.

 че го изнервят 10 неща, които не подозирате, че го изнервят

Слагате пръста си в устата му, когато се прозява

Това е в действителност занимателно, само че единствено за вас. Всеки път, когато той се прозява, просто сложете пръст в устата му и вижте по какъв начин се изчервява от яд.

Казвате му, че би трябвало да отиде във фитнеса

О, това е мъчително, нали? Всеки път, когато мъжът ви се взира в телосложението си в огледалото, му казвате, че би трябвало да поработи върху тялото си и да отиде на фитнес. Пазете се от следващи разногласия.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР