Когато настъпи труден момент във вашата връзка и се сблъскате

...
Когато настъпи труден момент във вашата връзка и се сблъскате
Коментари Харесай

9 начина да общувате с дистанциран партньор, без да го отблъснете

Когато настъпи сложен миг във вашата връзка и се сблъскате с дистанциран сътрудник, вие сте изправени пред същинско тестване. Начинът на връзка с сходен човек е доста комплициран, а вие би трябвало доста да внимавате, с цел да не загубите връзката си.

Никога в едни любовни връзки не царува единствено мир и съгласие. Срещнете ли обаче дистанциран сътрудник, то всичко се трансформира и вие би трябвало да дадете всичко от себе си, с цел да го върнете в правия път.

Ето препоръки по какъв начин да поддържате връзка с дистанциран сътрудник:

Научете се леко да се разграничавате от колегата си

Съсредоточете се върху самоусъвършенстването си и развивайте нови занимания, с цел да развиете разнообразна персона. Вашият дистанциран сътрудник е единствено част от светът ви, само че вие определяте разпоредбите в него. Избягващият ви сътрудник ще стартира да усеща неналичието на наличие и по-късно ще направи опити да поддържа връзка с вас. Тогава е моментът вие да му покажете какъв дистанциран сътрудник е бил в мрачния интервал на връзката ви.

Бъдете индивидът, към който се обръщате във връзката

Въпросът „ по какъв начин да се оправя с избягващата обвързаност “ намира най-хубав отговор посредством основаване на безупречна среда на доверие сред двама души. Опитайте се да овладявате обстановките, когато те са под ваш надзор, и да дадете на колегата си чувството „ аз съм там “. Именно вашият дистанциран сътрудник постепенно ще стартира да се отваря за страховете си и ще чака с неспокойствие да се обърне към вас, когато има потребност от помощ.

 дистанциран сътрудник 3 9 метода да поддържате връзка с дистанциран сътрудник, без да го отблъснете

Отнасяйте се към него с почитание

През дните, когато сътрудникът ви се дистанцира от вас, е жизненоважно да разберете, че той може да го прави по някаква неизказана причина, която желае да резервира за себе си. Като човешки същества всички ние сме склонни да жадуваме за малко топлота и любов, сътрудникът ви не е по-различен. Прегърнете го, даже когато не го е изискал, уважавайте избора му и най-важното – не се опитвайте да му въздействате с мисълта си, защото той може да почувства интервенция в мисловния си развой.

Винаги питайте, преди да вземете решение

Независимо дали желаете да целунете вашият дистанциран сътрудник по бузите, да планирате пътешестване до насаме място или даже да поканите съседите си на обяд за без някаква очевидна причина, постоянно се съобразявайте с мнението на колегата си. Това ще помогне да разбере, че цените неговото наличие и единодушието му, преди да вземете каквото и да е решение, без значение дали е огромно или малко.

 дистанциран сътрудник 9 метода да поддържате връзка с дистанциран сътрудник, без да го отблъснете

Изхвърлете отрицателните утвърждения

Когато си казвате и вярвате, че вашият дистанциран сътрудник не е противообществен или злобен и желае положително за вас и връзката, вие програмирате мозъка си да бъде малко по-внимателен и по-умел в ефикасното другарство и съпричастност. Тази емпатия ще се прояви под формата на неизразено, безшумно схващане, което ще се ускорява сред вас двамата с годините.

Не сравнявайте и не се оплаквайте

Вашият дистанциран сътрудник може да е минимум заинтригуван да излезете на разходка по време на дългия уикенд и да се похвалите с почтени за обществените мрежи клипове, до момента в който се забавлявате дружно. Това държание е твърдо заложено, изграждано е с години и ще има потребност от време, с цел да се разгради. Ето за какво, вместо да се оплаквате от неналичието на възторг, направете му комплимент за напъните, които поставя, с цел да подхранва връзката.

Поставете реалистични упования

За избягващите хора пробивът в дребния свят, който са си построили, е същинска суетност. Вашият дистанциран сътрудник може да избере тихата нощ, до момента в който всички се забавляват в някой клуб. Разберете и приемете обстоятелството, че не е наложително двама души да са в унисон. Именно този контрастност във вашата връзка я прави друга от другите. Поддържайте потока на връзка транспарантен и помогнете на колегата си да се разпознава с вашите упования във връзката.

 9 метода да поддържате връзка с дистанциран сътрудник, без да го отблъснете 9 метода да поддържате връзка с дистанциран сътрудник, без да го отблъснете

Опитайте се да се вслушате в неговите упования

Избягването, упражнявано от колегата ви, е резултат от отхвърли на любов през годините. Затова избягващите нормално резервират мислите си за себе си и е значимо да слушате добре, с цел да схващате по-добре и да подобрите качеството на връзката си.

Не се хвърляйте към избягващия сътрудник

Да задържиш потребностите си от фамилиарност, когато се чувстваш извънредно зле и надвит, е същинска битка. Важно е обаче да не сте доста податливи и гладни за обичта на колегата си, защото това би внушило боязън от взаимозависимост у колегата ви и би разширило съществуващите линии на раздор. За да предпазите интимността от помръкване, е належащо да се отдадете на действия с общи ползи, с цел да засилите ангажираността между тях. Така и вашият дистанциран сътрудник последователно още веднъж ще върне желанието си да бъде покрай вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР