Когато наказателният процес срещу бившия президент Доналд Тръмп започне в

...
Когато наказателният процес срещу бившия президент Доналд Тръмп започне в
Коментари Харесай

Ключовите играчи, които трябва да знаете в процеса срещу Тръмп за „замълчаване на парите“, който трябва да започне в понеделник

Когато наказателният развой против някогашния президент Доналд Тръмп стартира в Ню Йорк в понеделник, той ще означи кулминационната точка на траяло години следствие и ще отвори нова глава от история, която се връща още по-назад, до хипотетична спекулация през 2006 година

Това е история, която преплита дружно президентската политика, таблоидните заглавия и светските тънкости на корпоративните счетоводни книги. Изпитанието ще включва неповторим състав от герои, някои от които към този момент са известни имена, до момента в който други стъпват в светлината на прожекторите за първи път.

Това са някои от основните фигури, които би трябвало да знаете, когато стартира първият в историята престъпен развой против някогашен президент.

упрекнат в 34 закононарушения за подправяне на бизнес документи. Той се призна за почтен при изправянето му под отговорност на 4 април 2023 година Оттогава той буйства против прокурорите и съдията, обвинявайки ги в скрит план против него за политическа полза.

Прокурорите настояват, че той е участв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР