Когато наближат избори, ме атакуват по един и същи начин

...
Когато наближат избори, ме атакуват по един и същи начин
Коментари Харесай

Борисов: Атакуват ме с фалшиви записи. Някакви идиоти казали, че съм бил пиян

Когато наближат избори, ме нападат по един и същи метод с ментета и подправени записи, съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на вчерашната си ревизия на построяването на автомагистрала „ Хемус " в сектора от Боаза до пътен възел Плевен.

Много се смях през вчерашния ден - като ми споделиха, че съм бил пийнал. Единственият случай, в който се напих, е когато бях на 19 години. Единственият! В общежитието в Симеоново, първи курс, твърди Борисов.

Няма човек, който да може да пристигна и да каже: Аз пих с Бойко, твърди министър председателят.

На въпроса на публицист "Кой е споделил, че сте пийнал? " Борисов отговори: "Ами някакви идиоти в този момент, не ги знам. От идиоти - на идиота. Всеки ден. В началото ме жегваше, нервираше ме. Сега дори се развличам. "

Това е 10-15 години към този момент. Нищо ново. Като наближат избори, стартират по един и същи метод – ментета, записват се. Сега се развличам. Това значи, че още доста, доста ги е боязън и тъй като вършим доста положителни неща, би трябвало нещо да се измисли. Сега и техниката напредна доста. Но значимо е да не се разфокусираш, разяснява още министър председателят.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР