Когато мислите за изключително богата жена, какви образи идват в

...
Когато мислите за изключително богата жена, какви образи идват в
Коментари Харесай

Те притежават милиарди и са най-богатите жени в света

Когато мислите за извънредно богата жена, какви облици идват в мозъка ви? Световноизвестна актриса, топ модел или певица? Ние желаеме да разчупим стандарта за богатите дами и да ви покажем, че тези някои несъмнено знаят по какъв начин да натрупат капитал.
Ето и кои са някои от дамите, които подбрахме за вас:

Шейха Моза бин Насер ал Миснед



Тя е втората жена на шейх Хамад бин Калифа ал Тани и е майка на седем деца. Завършила е университета в Катар, в департамента по логика на психиката, а по-късно продължава образованието си в известни американски университети, написа brightside, представен от vesti.bg.

Шейха Моза освен е обществено и политически дейна, само че и поддържа научно-техническия напредък в своята страна.

Тя е наградена с няколко почетни награди и е избрана за " една от най-елегантните дами в света ". Състоянието й се прави оценка на 7 милиарда

Панси Хо



Тя е щерка на Стенли Хо, милиардерът, прочут като " Кралят на хазарта ".Панси е най-богата от 17-те деца на семейство Хо. Панси не взе участие в ръководството на SJM, само че с помощта на нея Shun Tak се трансформира от дребна фериботна компания в тръст за 1.5 милиарда $. Тя подписва партньорство с американския колос MGM Mirage и отваря MGM Grand. Състоянието й е оценено на 3 милиарда $.

Маргарита Луи-Драйфус (Богданова)



Луи-Драйфус е шеф на френския колос в търговията със първични материали Louis Dreyfus Commodities. По рождение е рускиня. Собственик е на футболен клуб " Олимпик де Марсилия ". Тя разполага с 5 милиарда $.

Шарлота Казираги



Принцеса Казираги е на осмо място за наследството на трона в Монако. Внучката на Грейс Кели работи като публицист и отделя свободното си време на конна езда. Състоянието й се прави оценка на 5 милиарда $.

Кристи Уолтън



Кристи Уолтън, главното положение на която е от комерсиалната верига Wal-Mart, учредена от нейния свекър Сам Уолтън, е най-богата жена на земята, съгласно списание Форбс за 2014 година Състоянието й се прави оценка на 6 милиарда

Айрис Фонтбона



Тя разполага с 13.7 милиарда $. Фонбона наследи парите си от Андронико Лаксика, брачният партньор й. В неговите владения са били медни рудници и преработвателните предприятия, банки, телекомуникации, огромна компания за произвеждане на питиета.

Лорийн Пауъл Джобс



Вдовицата на Стив Джобс. След гибелта му тя се трансформира автоматизирано в една от най-богатите дами в света. Състоянието й е 20 милиарда $.

Сузане Клатен



Със положение от 10 милиарда $ Сузане, германка, заема 35-то място в класацията на Форбс за 2009-та година. Внучката на Гюнтер Квант, създателят на БМВ и притежател на химически заводи, получава голямо завещание, което ръководи. Бизнесът й е във фармацевтичната и химическата промишленост, и в автомобилния отрасъл, като главен акционер в международната марка БМВ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР