Когато любовта е във въздуха, а 14 февруари наближава, е

...
Когато любовта е във въздуха, а 14 февруари наближава, е
Коментари Харесай

5 много добри дестинации за Свети Валентин

Когато любовта е във въздуха, а 14 февруари наближава, е време да помислите къде да празнувате Свети Валентин с вашата половинка. По света има места, които като че ли са основани за сантиментални преживявания и незабравими моменти.

А дали предпочитате градските светлини, тропическите плажове или културните съкровища, може да решите и откакто се запознаете с очарованието на тези пет вълнуващи места, на които несъмнено си заслужава да отидете за Свети Валентин.

1. Рим, Италия



Ако желаете да празнувате Свети Валентин на място, изпълнено с история и романтика, би трябвало наложително да отидете до Рим. Вечният град предлага съвършената конюнктура за влюбените, които търсят композиция от културно благосъстояние и пристрастеност. Разходете се по ренесансовите улички, посетете историческите забележителности, като Колизеума и Фонтана ди Треви, и се насладете на вкусна италианска пица в някоя уютна тратория.

2. Севиля, Испания



Севиля е градът на пристрастеността и танца, където може да празнувате Свети Валентин измежду андалуски ритми и огнени страсти. Тук ще се потопите в неповторимо комбиниране от мавританска архитектура, оживени улици и изкусителни кулинарни изкушения. Отидете до Алкасара и открийте неговото чудо, изгубете се в очарованието на Барио Санта Круз и вкусете достоверния испански тапас.

3. Дубай, ОАЕ

 

Ако търсите нещо в действителност екстравагантно за Свети Валентин, може да отидете в Дубай. Този град, знак на модерност и разкош, предлага незабравими прекарвания – от круизи с яхти до приказни вечери в пустинята. Разгледайте най-високата постройка в света – Бурж Халифа, отидете до ослепителния търговски център Дубай Мол или се отдайте на релаксация в някой от първокласните СПА центрове.

4. Малдиви



Малдивите са същински парадайс на земята, където влюбените могат да честват Свети Валентин измежду тропическа природа и кристално чистите води. Тук всяка двойка може да открие усамотение на брега на океана, да се потопи в подводния свят с гмуркане или шнорхелинг или да опита сантиментална вечеря на плажа под звездите.

5. Сейшелски острови



Сейшелите са съвършената дестинация за Свети Валентин, в случай че желаете да отидете на в действителност екзотично място. Прекарайте времето си в разходки из белите пясъчни плажове, разгледайте богатата локална флора и фауна, и се насладете на спокойствието на този божествен ъгъл. Открийте дружно хубостта на островите, до момента в който се потапяте в културата и традициите на този неповторим регион. Всички тези местенца дават обещание неповторимо преживяване и празнуване на Свети Валентин, споделят от екипа на Екватор, предава Тialoto.bg.

Без значение къде ще решите да отидете, тези кътчета обрисуват идеалната картина за незабравима отмора или екскурзия с вашата половинка. Това са топ дестинации, в които може да се отдадете на културно обогатяване, екзотични завършения или просто да се отпуснете и да се насладите на взаимната си компания за деня на влюбените.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР